Hava Durumu

Niğde'de kadınlara yönelik bir iş birliği daha!..

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ile Niğde Valiliği ve Niğde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü arasında Genç Kadem Üniversite Kulüpleri Mali Destek Programı Kapsamında kurumlar arası iş birliği protokolü imzalandı.

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2023 21:55
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2023 22:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Niğde'de kadınlara yönelik bir iş birliği daha!..

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, sosyal anlamda gerçekleştirdiği çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, Niğde Valiliği ve Niğde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü arasında Genç Kadem Üniversite Kulüpleri Mali Destek Programı Kapsamında kurumlar arası iş birliği protokolü imzalandı.

Protokol kapsamında KADEM Genel Merkezinin hazırladığı Genç KADEM Üniversite Kulüpleri Mali Destek Programı kapsamında KADEM Niğde il Temsilciliğinin sunmuş olduğu Gençlik Projesinin yürütülmesinde Niğde Valiliği, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ve Niğde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile iş birliği kurulması ön görülüyor. Protokol ayrıca  Osmaniye’de gerçekleştirilecek gönüllülük bilincinin oluşması, depremden etkilenen vatandaşların sosyal durumlarının güçlendirilmesi ve yaralarının sarılmasına destek olunmasını hedefleyen “Gülümse Yarınlara” projesine destek vermeyi içeriyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu; ''Üniversitemiz, toplumumuzun tüm kesimlerini ilgilendiren konularda bilim, eğitim öğretim ve kültür sanat alanlarında her türlü desteği vermeye devam edecek. Üniversitemiz tarafından sosyal sorumluluk projelerine verilen destekler aralıksız olarak sürecek'' dedi.

Toplu fotoğraf çekiminin ardından son bulan törene Niğde Valisi Dr. Cahit Çelik, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, Niğde Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Umut Zeybek ve Kadın ve Demokrasi Vakfı (KADEM) Genel Sekreteri Zeynep Demir katıldı.,

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.