Hava Durumu

Niğde'de hırsızlığa geçit verilmiyor

Niğde Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Mayıs ayında yapılan çalışmalarda, 5 farklı hırsızlık olayı aydınlatıldı, 21 kişi yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2024 01:12
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2024 01:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Niğde'de hırsızlığa geçit verilmiyor

Niğde il Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından mal varlığına karşı işlenen suçlarla mücadele kapsamında 01.05.2024-31.05.2024 tarihleri arasında Niğde'de meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili yapılan çalışmalarda;

6 ayrı Açıktan Hırsızlık olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen 12 şüpheli hakkında gerekli işlemler yapıldı. Suça konu malzemeler sahiplerine teslim edildi.  

4 ayrı İşyerinden Hırsızlık olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen 4 şüpheli şahıs hakkında gerekli işlemler yapılarak suça konu malzemeler sahiplerine teslim edildi.  

3 ayrı Evden Hırsızlık olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 3 şüpheli şahıs yakalanarak haklarında gerekli işlemler yapıldı. 

Oto Hırsızlığı olayı ile ilgili olarak olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 3 şüpheli şahıs yakalanarak haklarında gerekli işlemler yapıldı. Suça konu otomobil sahibine teslim edildi.  

Polis Sorumluluk Bölgemiz dışında çalıntı kaydı girilen kamyonet bulunarak sahibine teslim edildi. Motor ve şasi numaraları kazılı 3 adet motosiklet yakalanarak ilgili birime verildi.

Niğde İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; ''İlimiz genelinde vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması konusunda tedbirlerimiz ve meydana gelen olayların aydınlatılması ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız hassasiyetle sürdürülmektedir.'' ifadelerine yer verildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.