Hava Durumu

Niğde’de bin 700 yetim çocuk piknikte buluştu

Niğde'de "2. Geleneksel Yetimler Buluşması"nda yaklaşık bin 700 yetim çocuk, yarışmalarla gönüllerince eğlendi.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2022 17:28
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2022 17:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Niğde’de bin 700 yetim çocuk piknikte buluştu

Niğde Belediyesi ve Yetim Eli Derneği işbirliğinde "2. Geleneksel Yetimler Buluşması" Niğde Çiftlik İlçesi Ketençimen Yaylasında düzenlendi. Çeşitli spor yarışmalarının düzenlendiği etkinlik kapsamında yetim çocuklar ata binip, güreştiler, oyun oynayıp, eğlendiler. 


Hayırseverlerin yardımlarıyla köfte ekmek ikramının da yapıldığı etkinlik kapsamında Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir ve Yetim Eli Derneği Başkanı Şahin Mercan açıklamalarda bulundular. 


Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir açıklamalarında; "Ketençimen mevkiisi kışın kayak merkezi, yazın da piknik alanı olarak kullanılıyor. Bin 700 çocuğumuza burada piknik yaptırıyoruz. Başta Şahin bey olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İnşallah bu organizasyonlar devam edecek. Bizler onların yanındayız, onlar ne kadar mutlu olurlarsa bizler de o kadar mutlu oluruz. Gönüllülere, hayırseverlere teşekkür ediyoruz." dedi. 


Yetim Eli Derneği Başkanı Şahin Mercan; "Güzel bir organizasyon oldu, Allah razı olsun, ihtiyaçlar hayırseverler ve belediyemizce karşılandı. Spora yatkın olan öğrencilerimiz de öğretmenlerimizce burada belirleniyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.