Hava Durumu

Niğde'de 13 bina boşaltılıyor !.

6 Şubat tarihli Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkisi Niğde'de de hissedildi. Sarsıntıların etkisi ile hasar gören 13 bina boşaltıldı.

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2023 11:22
Haber Güncellenme Tarihi: 10.02.2023 11:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Niğde'de 13 bina boşaltılıyor !.

Başvuru yapanların barınma ihtiyaçları karşılanacak 

"06.02.2023 tarihinde Kahramanmaraş ilinde 9 saat arayla meydana gelen 2 büyük deprem ilimizde de şiddetli bir şekilde hissedilmiştir. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü kordinasyonunda Belediyemiz Özel loare Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü ve İnşaat Mühendisleri Odas teknik personelleri şehrimizdeki hasar tespit çalışmalarına başlamıştır. Hasar tespit çalışmaları devam etmekte olup şuana kadar yaplan hasar tespit çalışmalar çerçevesinde 2 bina orta hasarlı, 11 bina ağır hasarlı olarak tespit edilmiş ağır ve orta hasarlı olan toplam 13 bina için Zabıta Müdürlüğümüz tarafından mühürleme işlemi yapılmış olup, binaların boşaltılması kontrollü bir şekilde devam etmektedir. 

Bu binalarda ikamet eden vatandaşlarımızın Belediyemize başvuruda bulundukları taktirde geçici olarak barınma ve taşınma işlemleri Belediyemiz tarafından karşılanacaktır."

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.