Hava Durumu

Niğde Belediyesine 5 milyon liralık hibe !..

Niğde Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan hibe olarak aldığı yol süpürme aracı ile filosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2022 14:25
Haber Güncellenme Tarihi: 26.12.2022 14:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Niğde Belediyesine 5 milyon liralık hibe !..

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINDAN NİĞDE BELEDİYESİNE ARAÇ DESTEĞİ SAĞLANDI
Çevre ve Şehircilik Bakanlığından Niğde Belediyesine yol süpürme aracı hibe edildi. 
7 m3 vakuma sahip olan yol süpürme aracının şehrimize hayırlı olmasını dileyen Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “Göreve geldiğimizden bu zamana kadar araç filomuzu genişletmeye devam ediyoruz. Bugünde Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızdan piyasa değeri 2.200.784,56 Türk Lirası olan yol süpürme aracını belediyemizin hizmetine kattık. Bize desteklerini esirgemeyen başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a, Sayın Milletvekilimize ve bu araçların temini noktasında bize yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyoruz. Allah kaza bela vermesin. “ diyerek sözlerini tamamladı.
NİĞDE DE SIFIR ATIĞA BÜYÜK HİBE 
Niğde Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne sıfır atık çalışmaları kapsamında kullanılmak üzere Çevre Ajansı tarafından 2.780,000 Türk Lirası hibe desteğinde bulunuldu. 
Çevre Ajansı tarafından Sıfır Atık Projesi kapsamında kullanılmak üzere 2.780.000 TL’lik bir hibe desteğini şehrimize kazandırmış olmaktan dolayı mutlu olduklarını söyleyen Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “Atık Getirme Merkezlerimizle şehrimizde geri dönüşüm çalışmalarımızı yaygınlaştırıyoruz. İlçelerimizdeki okullarda, hanelerde ve iş yerlerinde ise birçok atık toplama çalışmamız hâlihazırda devam ediyor. Bir yandan da öğrencilerimizi bu çalışmalarımıza dâhil ederek çevreye ve dünyaya karşı bilinçli nesiller yetiştiriyoruz. Bu minvalde Çevre Ajansı tarafından sıfır atık kapsamında kullanılmak üzere ilimize 2.780,000 Türk Lirası bir hibe desteğinde bulunuldu. Memleketimize hayırlı olsun” dedi.
 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.