Hava Durumu

Niğde Belediyesi 23 Nisan'a özel gösteri düzenliyor

Niğde Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, çocukları macera dolu bir gösteriyle buluşturmaya hazırlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2024 16:43
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2024 16:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Niğde Belediyesi 23 Nisan'a özel gösteri düzenliyor

Çocuk Tiyatrosu oyuncuları, 23 Nisan Salı günü Niğde Belediyesi Kültür Merkezi Salonunda “Oz Büyücüsü” adlı oyunu sergileyecek.

Dorothy’nin mucizelerle dolu yolculuğunun anlatıldığı oyunu, Niğde Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncularından Ertuğrul Aslan yönetecek.

Niğde Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları Gökçen Kiper, Neslihan Ballı, Ebru Güler, Mert Özbek, Ali Eren Yüce, Ömer Cihan ve Ertuğrul Aslan’ın yer alacağı tiyatro gösterisinde oyuncular; renkli kostümleri ve eğlenceli karakterleriyle izleyicileri farklı bir maceraya sürükleyecek.

23 Nisan Salı Günü saat 19.00’da başlayacak oyunun; yetişkinler için 20 TL, çocuklar için 10 TL olan biletleri “kulturonline.niğde.bel.tr” internet adresinden temin edilebilecek.

BAŞKAN ÖZDEMİR, “KADINLAR İSTASYONUNU” İZLEDİ

Bu arada Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Niğde Belediyesi Kültür Merkezi’nde Konya Devlet Tiyatrosunun sergilediği “Kadınlar İstasyonu” adlı oyununu, eşi Duygu Özdemir ve tiyatro severlerle birlikte izledi.

SANATSAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERE DEVAM

Gösterinin ardından Konya Devlet Tiyatrosu oyuncularına çiçek takdim eden Başkan Özdemir, Niğde Belediyesi olarak, vatandaşları kültürel ve sanatsal etkinliklerle buluşturmaya devam edeceklerini belirtti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.