Hava Durumu

Niğde Asayiş, suça geçit vermiyor!..

Niğde Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipleri çalışmaları sayesinde suça ve suçluya geçit vermiyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2023 11:43
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2023 11:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Niğde Asayiş, suça geçit vermiyor!..

Niğde’de çeşitli tarihlerde ‘Mal varlığına karşı işlenen suçlarla mücadele’ kapsamında meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda;

 

‘Suç Eşyasının Satın Alınması veya Kabul Edilmesi’ olayı ile ilgili olarak, olayları gerçekleştirdikleri tespit edilen 6 (Altı) şüpheli şahıs hakkında gerekli işlemler yapılarak 5 ayrı suça konu malzemeler ele geçirilerek sahiplerine teslim edildi.

Öte yandan Niğde’de 4 ayrı ‘Evden Hırsızlık’ olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen 4 şüpheli şahıstan biri çıkarıldığı mahkemece tutuklanmış, diğer 3 şahıs hakkında ise gerekli işlemler başlatıldı. Ekiplerin yaptığı aramalarda suça konu malzemeler ele geçirilip sahiplerine teslim edildi.

Niğde Asayiş ekipleri hırsızlara göz açtırmamaya devam ediyor. Motosiklet hırsızlığı  yaptıkları tespit edilen 2 şüpheli şahıs yakalanarak çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutukladın. Hırsızların çaldığı motosikletler ise sahiplerine teslim edildi.

Asayiş ekiplerince otomobil hırsızlığı gerçekleştirdiği tespit edilen 1 şüpheli şahıs olaya konu 2 otomobil ile yakalandı. Şahıs hakkında adli işlemler yapılarak çalınan araçlar sahiplerine teslim edildi.

Bisiklet hırsızlığı yaptıkları tespit edilen 4 şüpheli şahıs asayiş ekiplerinden kaçamadı. Yakalanan 4 şahıstan 2’si tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer 2  şahıs hakkında adli işlem yapıldı. Aramalarda ele geçirilen çalıntı bisikletler ise sahiplerine teslim edildi.

Niğde’de bir işyerinden hırsızlık yaptıkları belirlenen 3 şüpheli şahıstan biri hakkında ise gerekli işlemler başlatıldı.

Cezaevinde bulunan 2 hükümlü şahsın ise bir evden hırsızlık yaptığı tespit edildi. Yaptığı çalışmalar sonucu suçlulara ulaşan asayiş ekipleri gerekli adli işlemleri başlattı.

Niğde’de şüpheli bir şahsın asayiş ekipleri tarafından cep telefonu hırsızlığı yaptığı belirlendi. Uğraşlar sonucu yakalanan şüpheli şahıs hakkında adli işlemler başlatılırken ele geçirilen cep telefonu sahibine teslim edildi.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Niğde Emniyet Müdürlüğü:

‘‘İlimiz genelinde vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması konusunda tedbirlerimiz ve meydana gelen olayların aydınlatılması ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız hassasiyetle sürdürülmektedir.’’ ifadelerini paylaştı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.