Hava Durumu

Mustafa Koç’tan 'Kurban Bayramı' mesajı!..

Niğde Valisi Mustafa Koç ‘Kurban Bayramı’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2023 11:27
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2023 11:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Mustafa Koç’tan 'Kurban Bayramı' mesajı!..

Niğde Valisi Mustafa Koç yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi; "Dini ve milli bayramlarımız, toplumumuzda çok özel ve anlamlı bir yere sahiptir. Bayramlarımız, yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel örneklerinin yaşandığı; sevgi, saygı ve hoşgörü ikliminin hâkim olduğu günlerdir. Bayramlarımız; aile fertlerinin, akraba, eş-dost ve arkadaşların bir araya gelerek özlem giderdiği, komşuluk ve akrabalık ilişkilerinin daha da pekiştiği, dargınlıkların unutulduğu, bizlere aile olmanın ayrıcalığını yaşatır.

Dini ve manevi duygularımızın hayat bulduğu bayramlarımızda muhtaç, yoksul, kimsesiz ve darda olanları hatırlamalı, ihtiyaç sahiplerine maddi ve manevi yardımlarda bulunarak desteklemek için hep birlikte çabalamalıyız. Kurban Bayramı, bizler için bir ibadet olduğu kadar bütün insanlığı huzur ve esenlik iklimine çağıran evrensel bir mesajdır. Bu mesajın özü ise sevgi ve paylaşmaktır." dedi. 

Koç 'Kurban Bayramı' yolculuklarında sürücülerin dikkatli olması konusuna vurgu yaparak; "Aziz hemşerilerim; bayram seyahatleri esnasında trafik kurallarına uymanızı, yorgun ve uykusuz bir şekilde yola çıkmamanızı, özellikle hız kurallarına azami derecede riayet etmenizi istirham ediyorum. Bayram günlerimizi acı haber ve hadiseler ile yasa kedere boğmayalım.   

Bu duygu ve düşüncelerle, başta şehit ailelerimiz ve gazilerimiz olmak üzere; Niğdeli hemşerilerimizin ve tüm Türk İslam âleminin Kurban Bayramı'nı en derin sevgi ve muhabbetle tebrik ediyor, bayramın ülkemizle birlikte tüm mazlum coğrafyalara ve dünyaya barış, huzur, kardeşlik ve mutluluk getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Bayramınız Mübarek olsun."

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.