Hava Durumu

MÜSİAD Cumhur İttifakı'nı ağırladı 

Kısa adı MÜSİAD olan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Niğde Şubesi üyeleri ile Cumhur İttifakı mensubu siyasi parti temsilcileri ve adayları iftar programında bir araya geldiler.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2023 16:26
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2023 10:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
MÜSİAD Cumhur İttifakı'nı ağırladı 

İftar programı; Niğde Emine Hatun Camii imamı Cavit Karadiken'in Kuranı Kerim tilaveti ile başladı.

MÜSİAD Niğde Şubesi tarafından organize edilen İftar Programı Niğde Öğretmenevi'nde düzenlendi. Programa; Ak Parti kanadından Niğde İl Başkan Vekili Nuri Ayduğan, parti yönetimi ve Ak Parti Niğde Milletvekili adayı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt katıldı. 
Yeniden Refah Partisi'ni temsilen milletvekili adayları Ali Selman Işık ve Mehtap Temeltaş, Büyük Birlik Partisi adına İl Başkanı Bünyamin Karataş ve BBP adayları Hulusi Kiper, Serdal Kalemiş ve Hüseyin Babaoğlu katıldı. MHP'li milletvekili adayları seçim çalışmalarından dolayı programda yer almazlarken adayları temsilen partililer iftar programına katıldılar. 
"Niğde'de 40 üye ile 3 bin kişiyi istihdam ediyoruz"
Yaklaşık 50 kişilik davetli grubuna konuşma yapan MÜSİAD Niğde Şubesi Başkanı işinsanı Hüsamettin Gümüştepe; katılımlarından dolayı teşekkür ederek başladığı konuşmasında şunları söyledi; 
"2014 yılında Niğde'de kuruluşunu tamamlayan MÜSİAD Niğde şimdilerde yaklaşık 40 üyesiyle 3 bine yakın çalışanı istihdam ediyor. Niğde'de ticareti elimizden geldiğince artırmaya çalışıyoruz. Yakın zamanda kurulan Niğde Yatırım A.Ş. ile beraber NİSKOP yapı kooperatifimizle ilimize katma değer katmaya devam edeceğiz, kısmet olursa."

MÜSİAD Niğde Şubesi Başkanı işinsanı Hüsamettin Gümüştepe


"Uzkurt'a geçmiş dönemlerindeki desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum"
İftar programında konuşmasına devam eden Gümüştepe, Ak Parti Niğde Milletvekili adayı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt'a ilimize yapmış olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti. 
Gümüştepe son olarak şunlara değindi; "Ben Cumhur İttifakı'nda yer alan tüm adaylarımıza yürekten başarılar diliyorum. Ak Parti adayı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt bizleri bürokrat döneminde hiç bir zaman geri çevirmedi. Kendisine milletvekili adaylığından ziyade geçmiş dönemlerde bizlere yapmış olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Ülkemize ve ilimize 14 Mayıs seçimlerinin hayırlı olmasını diliyorum." 
"Bürokraside işlerin nasıl yürüdüğünü biliyorum" 
Cumhur İttifakı adayları kendilerini tanıtan konuşmalar yaptıktan sonra son aday olarak söz alan AK Parti Niğde Milletvekili adayı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt konuşmasına, iftar programının düzenlenmesinden dolayı MÜSİAD Niğde Şubesi Başkanı Hüsamettin Gümüştepe'ye teşekkür ederek başladı. 
Uzkurt; "İnşallah bu seçimlerde de Cumhur İttifakı olarak Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ı biz kez daha seçtirmenin gururunu onurunu yaşarız. 
Ben akademide ve bürokraside uzun yıllar görev aldım. Şunu söyleyebilirim ki oralarda ilimize fayda sağlamak için kimlerle nerede görüşülür, nasıl yatırım alınır çok iyi biliyorum. Bürokraside işlerin nasıl yürüdüğünü biliyorum. Ankara'da projeleri yatırımları yakından takip edeceğim. 
Bu süreci başarıyla tamamlayıp kimseyi dökmeden kırmadan bayrağı bizden sonrakilere devredeceği inşallah" dedi. 
MÜSİAD tarafından düzenlenen iftar programı sohbetin ardından hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle son buldu. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.