Hava Durumu

Milletvekili Ergun; Keçikalesi bizi bağrına bastı!..

14 Mayıs'ta yapılacak seçimler için çalışmalarına aralıksız devam Ak Parti Niğde Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Yavuz Ergun, Keçikalesi'ni ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2023 12:52
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2023 12:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Milletvekili Ergun; Keçikalesi bizi bağrına bastı!..

Ak Parti Milletvekili Adayı Yavuz Ergun, Niğde'nin Altunhisar ilçesine bağlı Keçikalesi beldesini ziyaret etti. Burada vatandaşlarla sohbet eden Ergun ''Keçikalesi Ak Parti ile hizmete kavuştu.'' dedi.  

''Keçikalesi bizleri her daim bağrına basmış yiğit insanların diyarıdır.'' diyen Ak Parti Niğde Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Yavuz Ergun konuşmasına şöyle devam etti: ''Keçikalemize hizmet etmek Anadolu’nun kavruk yüzlü yiğit insanlarına hizmet etmekt yine Ak Partiye nasip olmuştur. Yol yapmak ya da bir yol bulmak her babayiğidin harcı değildir. Biz Ak Parti olarak iktidara geldiğimiz ilk günden itibaren vatandaşlarımızın yaşadığı köy yollarını elden geçirip asfalt yollar haline getirmiştik. Şimdi ise günümüzün ihtiyacına uygun olan sıcak asfaltı köylerimize ulaştırıyoruz. 'Orda bir köy var uzakta' dediler ne geldiler ne gittiler. Ülkemize, böylesi anlaşılmaz bir zihin tutulmasından uzaklaşarak her köye her mahalleye her eve her gönle giren siyasi bir anlayış kazandırdık. Keçikale ve Altunhisar’ın tüm köy yollarını sıcak asfalta kavuşturacağız, Aziz Milletimiz hep daha iyisine hep daha yenisine layıktır.'' Konuşmasının ardından Ergun, vatandaşlarla birebir sohbet ederek fotoğraf çektirdi. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.