Hava Durumu

"Milletin Yanında Olmaya Devam Edeceğiz"

Kahramanmaraş merkezli depremde evleri ve işyerleri kullanılamaz hale gelen Niğdeli depremzedeler alınan en son kararla Niğde’nin de “Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi” ilan edilmesinden dolayı Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’e teşekkür ziyaretinde bulundular. 

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2023 11:04
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2023 11:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
"Milletin Yanında Olmaya Devam Edeceğiz"

Ziyaretle ilgili konuşan Başkan Özdemir; “Niğde’mizin “Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi” olarak ilan edilmesindeki uğraşlarımız için teşekküre gelen hemşerilerimizi ağırladık. Nazik ziyaretleri için gelen tüm hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum. Devletimiz her zaman olduğu gibi milletinin yanında ve olmaya devam edecek inşallah.” dedi.
"Emeği Geçenlere Teşekkür Ediyorum"
Başkan Özdemir, Niğde’nin “Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi” ilan edilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Başkan Özdemir yaptığı açıklamada; “Depremden etkilenmesinden dolayı şehrimiz “Genel Hayata Etkili Afet Yasası” kapsamına alındı. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Valimize, Milletvekillerimize ve İl Başkanımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.
"Niğde Belediyesi Hepimizin Belediyesi"
Başkan Özdemir; “Hepinizin bildiği üzere ilk ziyaret geldiğinizde, Sayın Cumhurbaşkanımız 6 Şubat sabahından itibaren bu konuyu birebir takip ediyor. Hiçbir mağduriyet olmaması adına bu süreç biraz uzadı. Ama belediye olarak her zaman hemşerilerimizin yanındayız. Niğde Belediyesi hepimizin belediyesi. Açta açıkta kimseyi bırakamayız demiştik ve dediğimiz gibi bugün sözümüzü yerine getirdik ve getirmeye devam edeceğiz. İnşallah bu yaraları hep birlikte saracağız." İfadelerini kullandı. 


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.