Hava Durumu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Niğde’ye geldi

Milliyetçi Hareket Partisi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ‘’14 Mayıs’ta Aziz Milletim Sıra Sende’’ Niğde mitinginde konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2023 17:34
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2023 17:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Niğde’ye geldi

Partisinin Niğde mitiginde konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Hükümet Meydanı’ndan vatandaşlara seslenerek; ‘’Soruyorum. Seçimlere hazır mısınız? Vakit geldiğinde sandığa gidecek misiniz? MHP'nin Niğde adaylarını seçerek TBMM'ye gönderecek misiniz, Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a oy verecek misiniz? Niğde bu kanaatteyse Kılıçdaroğlu boşuna uğraşmasın. Boş yere sağda solda yalan mesaisine girmesin' Dedi.

Devlet Bahçeli’nin Niğde’de gerçekleştirdiği mitingde öne çıkan konuşmaları şöyle;

Muhterem vatandaşlarım, hatırlayınız cumhurbaşkanlığı hükümet sistemin kabul edilmesi öncesi iç ve dış ihanet cephesinin provokasyonları artmıştı. Yerli ve yabancı odaklar çılgına dönmüştü. Devamlı çamur attılar ağızlarından bir bile hayırlı bir laf çıkmadı. Hükümet sistemi ile rejimi birbirine karıştırdılar. Türkiye’nin öncelikli çözülmesi gereken sorunu siyasi muhalefet sorunudur. Her güzel hizmeti karalamanın adı demokrasi değil, bal gibi muhalefet despotluğudur. Türkiye zillete müstahak değildir. Türkiye iradesi 14 Mayıs'ta vatana sahip çıkacaktır. Coğrafya vatan olurken üstündeki milleti öldürür öldürür diriltir. Katlandığımız her şey daha güvenli bir geleceğin güvencesidir. Bizim gidecek başka bir yurdumuz yoktur. Türk milleti son sözünü Malazgirt’te söylemiştir. Her arayış, her yoklayış maceradır. Bugün emperyalizmin piyonları, terör örgütleri vardır. Teröristler bulundukları yerde gömülmektedir. Teröristlerin destek açıklamalarına, Kılıçdaroğlu’nun veya partisinden birinin itiraz ettiğini duydunuz mu? Zillet İttifakı Türkiye’yi ABD’nin sınır bekçisi yapmayı hedeflemektedir. İYİ Parti veya diğerlerine oy veren vatandaşlarım aldanmamalıdır.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, Türkiye'nin doğruluş müjdesiydi. Siyasi muhalefet, dış bağlantılı sipariş ile yeni hükümet sistemini karalamak için her çirkinlikten medet umdu. Devamlı çamur attılar. Ağızlarından bir kez olsa hayır çıkmadı. Tek adam rejimi dediler, hükümet sistemi ile rejimi birbirine karıştırdılar. Şahsım rejimi dediler, diktatörlük var dediler. Yaşadığı vatanı kundaklamaya teşebbüsün adı demokrasi değil, bal gibi muhalefet despotluğudur. Zillet demek alçalma demektir. Niğde'yi zillete çekmeye hiç kimsenin gücü yetmeyecektir. Biz karşımızdaki muhalefet yapısına zillet demeyelim de ne diyelim. Bunları daha nasıl tarif edelim.

KILIÇDAROĞLU BOŞUNA UĞRAŞMASIN

Soruyorum. Seçimlere hazır mısınız? Vakit geldiğinde sandığa gidecek misiniz? MHP'nin Niğde adaylarını seçerek TBMM'ye gönderecek misiniz, Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a oy verecek misiniz? Niğde bu kanaatteyse Kılıçdaroğlu boşuna uğraşmasın. Boş yere sağda solda yalan mesaisine girmesin.

ABD BAŞKANI JOE BIDEN'A TEPKİ

Niğde mitinginde ABD Başkanı Joe Biden'a tepki gösteren MHP lideri Devlet Bahçeli; ''ABD Başkanı Biden bir kez daha milletimizi suçlamaya kalkmıştır. ABD Başkanı lobilerin oyuncağıdır. Biden'ın tarihi gerçeklere aykırı beyanı Türk milleti nezdinde hükümsüzdür." Dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.