Hava Durumu

Meslekte 32 yılını deviren Ünver'den kuruluşumuza ziyaret !.. 

Ellibir Haber Gazetesi kurucusu İsmet Ünver adına; 12 Aralık 2022 Pazartesi günü saat 13.00'da Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezi'nde bir dizi etkinlik düzenlenecek. 

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2022 14:40
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2022 15:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Meslekte 32 yılını deviren Ünver'den kuruluşumuza ziyaret !.. 

Deneyimli gazeteci İsmet Ünver meslekteki 32. yılını kutluyor. 
Deneyimli gazeteci İsmet Ünver adına, NÖHÜ İletişim Fakültesi destekleriyle yapılacak etkinlikte Niğde Protokolü de davetli olacak. Program kapsamında Ordu Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Ahmet Fidan da konuşmacı olarak yer alacak. Dr. Fidan; "Dijital Medya Yeni Nesil Gazeteciliği ve Medya Okuryazarlığı" konulu konferansta konuşmacı olarak yeni nesil medya üzerine bilgilerini aktaracak. 
Konferansın ardından aynı gün saat 14.00'da gazeteci İsmet Ünver'in meslekteki 32 yılını anlatan gazete küpürleri sergilenecek. "Dünden Bugüne Niğde'de Medya" temalı sergide ilimiz gazeteciliği üzerinde belge niteliği taşıyan küpürler meraklılarıyla buluşacak. 
ÜNVER'DEN TÜRKEŞ'E ZİYARET 
Deneyimli gazeteci İsmet Ünver, Medya Haber Sitesi Genel Yayın Yönetmeni ve Niğde Gazeteciler Yazarlar Cemiyeti Başkanı Şerife Türkeş'i ziyaret etti. Ziyarette Ünver'in meslekte geçirdiği 32 yılından dolayı tebrik eden Türkeş, kamu yararı adına çalışmalarından ötürü Ünver'e teşekkür etti. 
Medya Haber Sitesi ailesi olarak bizler de; meslekte 32 yılını geride bırakan deneyimli gazeteci İsmet Ünver'e çalışmalarında kolaylıklar dileriz. 

Haber Murat Karakaya 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.