Hava Durumu

Mal varlığına karşı işlenen suçlar kapsamında 19 şüpheli yakalandı

Niğde İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri il merkezinde mal varlığına karşı işlenen suçlar ve çeşitli hırsızlık olayı ile ilgili çalışma yürüttü.

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2023 10:39
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2023 10:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Mal varlığına karşı işlenen suçlar kapsamında 19 şüpheli yakalandı

Niğde İl Emniyet Müdürlüğü'nden gelen verilere göre mal varlığına karşı işlenen suçlarla mücadele kapsamında il  merkezinde çeşitli tarihlerde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili Niğde İl Emniyet  Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda;

  On üç ayrı evden hırsızlık olayı ile ilgili olarak olayları gerçekleştirdiği tespit edilen 4 şüpheli şahıs yakalanarak çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmış ve suça konu ziynet eşyaları sahiplerine teslim edilmiştir.

On bir ayrı otodan hırsızlık olayı ile ilgili olarak olayları gerçekleştirdiği tespit edilen 4  şüpheli şahıs yakalanarak bu şahıslardan 1’i  çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmış ve  suça konu malzemeler sahibine teslim edilmiştir.

Üç ayrı açıktan hırsızlık olayı ile ilgili olarak olayları gerçekleştirdikleri tespit edilen 9  şüpheli şahıs yakalanarak haklarında gerekli işlemler yapılmıştır.

İki ayrı suç eşyasının satın alınması olayı ile ilgili olarak olayları gerçekleştirdikleri tespit edilen 2 şüpheli şahıs yakalanarak, haklarında gerekli işlemler yapılmış ve suça konu eşyalar sahiplerine teslim edilmiştir.

Bir Motosiklet Hırsızlığı ve bir Bisiklet Hırsızlığı olayı ile ilgili olarak suça konu motosiklet ve bisiklet bulunarak sahiplerine teslim edilmiştir.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.