Hava Durumu

Mahmut Peşin adaylığını açıkladı !.

Halihazırda Niğde Organize Sanayi Bölge Müdürü olarak görev alan ve 2017-2021 yılları arasında Ak Parti Niğde İl Başkanlığı da yapan Mahmut Peşin aday adaylığını açıkladı. 

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2023 14:02
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2023 14:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Mahmut Peşin adaylığını açıkladı !.

4 yıl il başkanlığı yaptı 

28. Dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisinde Niğde Milletvekili olmak ve hizmet etmek için Ak Parti'den aday adayı olduğunu açıklayan Mahmut Peşin, aday adaylığı açıklaması da yapacak. 16 Mart 2023 Perşembe günü Ak Parti Niğde İl Başkanlığında aday adaylığını açıklayacak olan Peşin, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamalarında şunları söyledi; 

"Kıymetli hemşehrilerim Niğde'mizi ve Niğde'li hemşehrilerimizi TBMM'de temsil etmek ve bu kutlu yolda hizmet etmek amacıyla çıktığımız bu yolda hep beraber omuz omuza çalışarak, el ele yürüyeceğiz.

Türkiye Yüzyılı'nda; üyesi olmaktan onur duyduğum, çeşitli kademelerinde görev almaktan gurur duyduğun Ak Parti'den 28. Dönem Niğde Milletvekili Aday Adayı olarak bu kutlu sürece girmiş bulunmaktayım.

Genel Başkanımız, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde yürüyecek liderimizin omzundan bir nebze de olsun yük alabilmek için durmadan yorulmadan çalışacağız. Niyet hayır, Akibet hayır, Zafer Bismillah." 

Resim

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.