Hava Durumu

Kurallara uyalım, kazasız bir kış geçirelim !..

Kış Mevsimi Trafik Güvenliği Tedbirleri Toplantısı, Niğde Valisi Mustafa Koç başkanlığında ilgili kurum temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2022 14:27
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2022 14:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Kurallara uyalım, kazasız bir kış geçirelim !..

Niğde Valiliğinde düzenlenen tedbir toplantılarının ardından, Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü önünde basın açıklaması yapan Niğde Valisi Mustafa Koç, vatandaşlardan alınan kararlara uymalarını istedi. Basın açıklamasına Emniyet Müdürü Adnan Özdemir ve İl Jandarma Komutanı Albay Nihat Özkök ve güvenlik personelleri katıldı. 

VALİ KOÇ; KURALLARA UYALIM KAZASIZ BİR KIŞ GEÇİRELİM 

Vali Koç; "Kış yavaş yavaş yaklaşıyor. Kış güvenliğinin hem trafik açısından hem vatandaşlarımız açısından sıkıntı yaşanmaması için tedbir toplantısı yaptık. Tedbirlerin alınması için ilgili kurumlara talimatları verdik, bizim buradaki amacımız olumsuz hava koşullarının yaratacağı trafik kazalarının olmaması. Hiç bir vatandaşımızın burnunun bile kırılmasını istemiyoruz. Emniyet güçlerimiz hazır durumdalar. Kış lastiği uygulamasına riayet etmelerini rica ediyoruz. Kurallara uyalım bu kışı kazasız belasız geçirelim ümidiyle hayırlı günler diliyorum" dedi. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.