Hava Durumu

Kuraklık krizi toplantısı yapıldı !..

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü toplantı salonunda "Tarımsal Kuraklık İl Kriz Merkezi" toplantısı düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2022 13:58
Haber Güncellenme Tarihi: 14.12.2022 13:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Kuraklık krizi toplantısı yapıldı !..

TARIMSAL KURAKLIK İL KRİZ MERKEZİ TOPLANTISI YAPILDI

Tarımsal Kuraklık Yönetiminin Görevleri, Çalışma Usul ve Esaslarına Dair Yönetmelik hükümleri ve Tarım ve Orman Bakanlığı konu ile ilgili talimatları doğrultusunda, İl Tarımsal Kuraklık Eylem planının amacı, stratejisi, İl Kuraklık Eylem Planındaki eylem adımlarını değerlendirmek ve ileriye dönük hedefleri belirlemek amacıyla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü toplantı salonunda "Tarımsal Kuraklık İl Kriz Merkezi" toplantısı düzenlendi.

İl Müdürü Asım BAŞ’ın başkanlığında yapılan toplantıya, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Mustafa Gökhan Zor, İlçe Tarım ve Orman Müdürleri ve Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Patates Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, DSİ 45. Şube Müdürlüğü, Meteoroloji İstasyon Müdürlüğü, İl Özel İdaresi, Niğde Belediyesi temsilcileri katıldı.

İl Müdürlüğünde görevli Ziraat Yüksek Mühendisi Mustafa Çınar tarafından tarımsal kuraklık ve tarımsal kuraklıkla mücadele kapsamında yapılan faaliyetler ile ilgili sunumun ardından kurum temsilcilerinden konu ile ilgili görüşleri alındı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.