Hava Durumu

Koyun hırsızı, kovalamacayla yakalandı !..

Niğde Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince; çalınan 22 küçükbaş hayvan sahibine teslim edildi.

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2022 12:04
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2022 12:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Koyun hırsızı, kovalamacayla yakalandı !..

Mal varlığına karşı işlenen suçlarla mücadele kapsamında Asayiş Şube Müdürlüğünce 14.12.2022 tarihinde ilimiz merkezinde bir adreste meydana gelen ikametten 22 (yirmi iki) adet küçükbaş hayvanın çalınması olayı ile ilgili yapılan çalışmalar neticesinde; Hırsızlığa konu edilen 22 adet küçükbaş hayvanın Aksaray ilinde ikamet eden D.S. tarafından Z.D. isimli şahıstan satın aldığı tespit edildi.

D.S isimli şahıs hakkında “Suç Eşyasının Satın Alınması veya Kabul Edilmesi” suçu kapsamında gerekli işlemler yapıldı. Suça konu küçükbaş hayvanlar sahibine teslim edildi. 

Olayı gerçekleştirdiği tespit edilen Z.D., Y.D. ve M.Ş. isimli şahıslardan Z.D. isimli şahıs 19.12.2022 günü kovalamaca sonucu Bor ilçesinde kullandığı araç ile birlikte yakalandı.

M.Ş. ve Y.D. ise aynı gün yakalanarak göz altına alındı.

20.12.2022 günü çıkarıldığı adli makamlarca Z.D. isimli şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edildi. 

Niğde İl Emniyet Müdürlüğünce yapılan açıklamada; "İlimiz genelinde vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması konusunda tedbirlerimiz ve meydana gelen olayların aydınlatılması ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız hassasiyetle sürdürülmektedir." ifadeleri kullanıldı. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.