Hava Durumu

Koruyucu Aile Günü Niğde'de renkli geçti !..

30 Haziran Koruyucu Aile Günü etkinlikleri, sabah saatlerinde Niğde Merkez Dışarı Camiden başladı, akşam saatlerinde şenlikle son buldu.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2022 09:54
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2022 10:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Koruyucu Aile Günü Niğde'de renkli geçti !..

İl merkezinde yürüyüş korteji Niğde Valiliğinde Vali Koç'un açıklamalarıyla son bulmuştu. Akşam saatlerinde ise Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde; çocuklar balon taşıma, halat çekme, çuval yarışı gibi etkinliklerle eğlendiler. 


Vali Mustafa Koç ve eşi Neslihan Koç da şenlikle yer alırken, dondurma ve köfte ikramının da olduğu şenlik günün anlam ve önemine dair konuşmaların ardından son buldu. 

Vali Koç'tan anlamlı çağrı 

Niğde Valisi Mustafa Koç günün önemine dair yaptığı konuşmalarda, çocukların koruyucu aile projesinin önemine değindi. 

"Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan'ın eşi Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi'nin himayesinde yürüyen bir proje. Bizlerin tek derdi yavrularımız, gençlerimiz. Onların düzgün bir aile ortamında yetişmesi. Bu vesile ile biz Niğdemizde 31 ailemizle 42 yavrumuz koruyucu ailelerin yanında aile ortamında büyüyorlar. İnşallah sayıları artar diyoruz. Sizlerin aracılığıyla da devletimiz için millettimiz için geleceğimiz için önemli olan bu projeye bütün hemşehrilerimizin katılmasını bekliyoruz. Bu sorumluluğu üstlenmiş ailelerimize devletimiz ve milletimiz adına teşekkür ediyoruz." dedi. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.