Hava Durumu

Koçoğlu çiftlerin nikahı ünlüler geçidine sahne oldu !.

Niğdeli Yavuz Koçoğlu rüya gibi bir törenle hayatını Funda Erden ile birleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2022 16:29
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2022 13:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Koçoğlu çiftlerin nikahı ünlüler geçidine sahne oldu !.

Nikah töreninde dünyaca ünlü modacı Cemil İpekçi ile Ünlü organizatör, medya iletişim uzmanı ve koreograf Banu Noyan da şahitlik yaptı.
Damat 'Evet' diyemedi !. 
Ünlü magazinci Nurcan Sabur'un da katıldığı nikah töreni İstanbul Lazzoni Hotel'de yapıldı. Çok sayıda davetlinin katıldığı nikah töreninde mutluluklarını gizleyemeneyen çiftin heyecanları gözlerden kaçmadı. Nikah görevlisinin evlilik sorusuna bir süre cevap veremeyen damat Koçoğlu misafirleri güldürdü. 
Koçoğlu çiftinin en mutlu günlerine; İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Poll Production müzik şirketi kurucusu Polat Yağcı ve ünlü oyuncu Oktay Kaynarca da çiçek göndererek ortak oldular. 
Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Cemil İpekçi, Ferman Gülman'a sosyal medya danışmanlığı yapan aynı zamanda Nişantaşı Citys AVM, Polat Holding ve Astaş Holding gibi Türkiye'nin köklü firma ve holdinglerine bilişim ve güvenlik danışmanlığı hizmeti veren damat Yavuz Koçoğlu ve çiçeği burnunda gelin Funda Koçoğlu çiftine, Medya Haber Sitesi ailesi olarak bizler de bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.