Hava Durumu

Koç: En değerli sermaye emektir

Niğde Valisi Mustafa Koç, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü için yayınladığı mesajında ülkemizin en değerli sermayesi emektir dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2023 10:21
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2023 10:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Koç: En değerli sermaye emektir

Emeğiyle hayatını kazanan, alın teriyle geçimini temin eden ve milletçe elde ettiğimiz milli gelire büyük katkılar sağlayan milyonlarca çalışanımızın gururla idrak ettikleri anlamlı bir günün içindeyiz.

Hiç kuşkusuz ki; ülkemizin en değerli sermayesi emektir. Büyük ve güçlü Türk Devleti hedefimize emeğiyle katkı sağlayan, hayatımızı kolaylaştıran, her yapının inşasında imzası bulunan ve toplum hayatında önemli bir yere sahip olan emekçi kardeşlerimiz, emeğin ve üretimin isimsiz kahramanlarıdır.
Helal kazancını elde etmenin arayışında olan ve emeğinden başka herhangi bir gücü olmayan kardeşlerimizin, millet ve Devlet hayatında yeri doldurulamaz önem ve kıymeti bulunmaktadır.


Vatanımızın her köşesinde sahip oldukları en önemli değer olan emekleriyle, milletimizin ihtiyaçlarını karşılayan, beklentilerini gideren; dayanışmanın ve birlikte çalışmanın güzelliklerini sergileyen emekçilerimizin, sosyal ve ekonomik hayatta büyük payları vardır.
Vali Mustafa Koç emekçilerin Türkiye Yüzyılı hedefine büyük katkı sağladığını belirterek; ‘’Türkiye Yüzyılı hedeflerimiz doğrultusunda ülkemizin gelişme ve kalkınma hamlelerine alın teri akıtmak suretiyle büyük katkı sağlayan, özveri ile çalışan ve üreten tüm işçi kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.’’ İfadelerine yer verdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.