Hava Durumu

Kayseri’de yaşayan Niğdeliler tek çatı altında!..

Niğde Dernekler Federasyonu, ’Biz bir aileyiz’ sloganı ile çıktıkları yolda Kayseri' de yaşayan Niğdelileri, ‘Kayseri Niğdeliler Derneği’ çatısı altında toplayan Elvan Öztürk ve yönetiminin başkanlığında "Niğdeliler Buluşma Yemeği" düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2023 11:36
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2023 11:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Kayseri’de yaşayan Niğdeliler tek çatı altında!..

Düzenlenen programa T.C Milli Savunma Bakanı Hulisi Akar, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç, Niğde ve Kayseri’den ilçe ve belde belediye başkanları, Dernek  Başkanı Elvan Öztürk ve yönetimden birçok kişi katılım sağladı.


Niğde Dernekler Federasyonu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; 
"Biz Kocaman Bir Aileyiz.”
“Biz Kocaman Bir Aileyiz, sloganı ile çıktığımız ve Niğdelileri bir araya getirerek tek çatı altında toplamaya devam edeceğimiz bu umut dolu yolculukta; Kayseri'de yaşayan Niğdelileri (KANİDER) Kayseri Niğdeliler Derneği çatısı altında toplayan Elvan Öztürk ve yönetiminin düzenlemiş olduğu "Niğdeliler Buluşma Yemeği" programına katılım sağladık. Kayseri'de yaşayan Niğdeliler ile bir araya gelerek hasret giderdik. Geceye katılım sağlayarak bizleri onurlandıran T.C. Millî Savunma Bakanı Sayın Hulisi Akar, Niğde Belediyesi Başkanı Emrah Özdemir'e Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç’a, Kayseri'den ve Niğde'den katılım sağlayan ilçe ve belde belediye başkanlarımıza, özellikle bu geceyi organize eden Kayseri Niğdeliler Dernek başkanımız Elvan Öztürk ve yönetimine çok teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.