Hava Durumu

Kayıp olarak aranıyordu, acı gerçek ortaya çıktı

Niğdeli 59 yaşındaki Samet Köse İstanbul ziyareti sırasında kaybolmuştu.. Ailesinin başlattığı arama çalışmaları yürek dağlayan haberle son buldu.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2023 09:44
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2023 10:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Kayıp olarak aranıyordu, acı gerçek ortaya çıktı

Niğde-Ulukışla Altay köyü nüfusuna kayıtlı Samet Köse, 11 Mart 2023 günü İstanbul'a akrabalarını ziyarete gitmiş, bir süre sonra haber alınamamıştı. 

Niğde ve İstanbul'da başlatılan arama seferberliği uzun süre sonuçsuz kalmıştı. 59 yaşındaki Samet Köse, akrabaları ve oğlu Ömer Köse tarafından her yerde aranıyordu. Arama çalışmaları tüm hızıyla sürerken, 27 Mart 2023 günü İstanbul Fatih Çatkapı sahilinde kimliği belirsiz erkek cesedi ihbarıyla acı gerçek ortaya çıktı. İhbara göre eşgali kayıp olarak aranan Samet Köse'ye benzer bir erkek cesedi kıyıya vurdu. Polis ekipleri ve ilgili kurumun incelemeleri sonucunda sahile vuran erkek cesedinin Samet Köse olduğu tespit edildi. 

Samet Köse'nin neden kaybolduğuyla ilgili olarak soruşturma sürüyor. 

Altay Köyünde defnedildi 

Cansız bedeni Niğde’ye getirilen Samet Köse geçtiğimiz günlerde Ulukışka’nın Altay köyünde son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazının ardından köy mezarlığına getirilen Köse, gözyaşları içinde son yolcuğuna uğurlandı. 

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar, açık hava ve kalabalık görseli olabilir

Fotoğraf açıklaması yok.

Haber Murat Karakaya 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.