Hava Durumu

JASAT'tan hırsız avı !..

JASAT dedektiflerince çalınan malzemeler ele geçirildi, adli makamlarca tutuklanan 2 şüpheli cezaevine gönderildi.

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2022 09:59
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2022 09:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
JASAT'tan hırsız avı !..

Niğde İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde meydana gelen faili meçhul olaylarının aydınlatılmasına yönelik İl Jandarma Komutanlığı (JASAT) Jandarma dedektiflerince;

Niğde İli Merkez ve Bor İlçelerinde meydana gelen faili meçhul olaylarının aydınlatılması maksadıyla yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde; çalınan malzemelerin Niğde il merkezinde iki farklı depoda saklandığı bilgisinin alınması üzerine adli makamlardan alınan arama kararına istinaden eş zamanlı yapılan aramada, (2)’si Bağ Bahçe ve Tarladan ve (11)’i Evden Hırsızlık olmak üzere (13) farklı hırsızlık olayında çalınan malzemeler ele geçirilmiş olup, malzemeler Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile sahiplerine teslim edildi. 

Olaylarda (4) şüpheli şahıs tespit edildi.  (2) şüpheli şahıs tutuklanarak Niğde Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. 

Niğde Valiliğinden yapılan açıklamada; "Kamu düzeninin sağlanmasında, suç ve suçlularla mücadelelerde faili meçhul olayların aydınlatılması büyük önem arz etmektedir. Jandarma, yasaların verdiği yetki ve sorumluluk çerçevesinde, sahip olduğu imkânları da kullanarak, bu konuda çalışmalarını kesintisiz olarak sürdürmektedir." ifadeleri kullanıldı. 


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.