Hava Durumu

Jandarmadan uyuşturucu tacirlerine darbe!

Niğde İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerince Eylül ayı verileri açıklandı.

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2022 12:36
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2022 13:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Jandarmadan uyuşturucu tacirlerine darbe!

Niğde İl Jandarma Komutanlığı Ekiplerince, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele kapsamında; Niğde ili Merkez ve Ulukışla ilçelerinde uyuşturucu ticareti yapan, kullanan ve sigara kaçakçılığı yapan şahıslara yönelik yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde;
Niğde ili Merkez ilçesi Ağcaaşar Kasabasında yasadışı kenevir ekimi yaptığı tespit edilen şahsın ev ve eklentilerinde adli makamlardan alınan arama kararına istinaden 29 Eylül 2022 tarihinde yapılan arama neticesinde; 3035 gram kubar esrar, 13 adet Uyuşturucu Kullanma Aparatı, 1 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 26 adet 9 mm fişek, 1 adet ruhsatsız av tüfeği  ve bu tüfeğe ait 9 adet fişek ele geçirildi.


Niğde ili Merkez ilçesi Otoban gişelerinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen şahısların araç ve üzerlerinde adli makamlardan alınan arama kararına istinaden 28 Eylül 2022 tarihinde yapılan arama neticesinde; 20 gram  metamfetamin ve 1 adet payp ele geçirildi.


Ulukışla İlçesi Çiftehan Kasabasında icra edilen Yol Kontrol ve Arama faaliyetinde ise 183 paket kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili 5 şüpheli şahıs hakkında adli işlemlere başlandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.