Hava Durumu

Jandarma ve polis huzur ve güvenlik için çalışacak !

Niğde'de Ramazan Bayramının huzur ve güvenlik içerisinde geçmesi adına belirtilen tertip ve tedbirler Niğde Valiliği koordinesinde sağlanacak. 

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2023 15:47
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2023 15:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Jandarma ve polis huzur ve güvenlik için çalışacak !

Niğde İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri 20-23 Nisan 2023 günleri arasında aralıksız huzur ve asayiş için çalışacaklar. 

Jandarma 346 personelle hazır 
Niğde İl Jandarma Komutanlığınca; 20-23 Nisan 2023 Ramazan Bayramının huzur ve güven içerisinde geçirilmesi, emniyet ve asayişin muhafazası maksadıyla (67) Asayiş, (29) Trafik, ve (6) Sivil Unsur (İsth, KOM, TEM, Jasat, Cck.Kd. Köpek Uns ve Çevre Kor.) olmak üzere toplam (346) personel ile emniyet tedbiri alınması planlandı. 

Emniyet 117 ekip ve 535 personelle sahada 

Niğde İl Emniyet Müdürlüğü ise 117 ekip ve 535 personeli ile sorumluluk sahasında faaliyet gösterecek. 

Niğde Valiliğinden yapılan açıklamada; 

"Sağlık, ulaştırma, doğalgaz, nöbetçi eczane ve haberleşme ile elektrik hizmetleri için gerekli hazırlıklar ilgili birim sorumluları tarafından önceden planlanmış ve acil müdahaleler için yeterli ekip ve teçhizatlar tüm bayram süresince hizmete hazır halde bekleyecektir. Sosyal hizmet kurumlarında vatandaşlar tarafından yapılacak ziyaretlere esas olmak üzere, gerekli tertip ve düzenlemeler yapılacaktır." ifadeleri kullanıldı. 
 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.