Hava Durumu

İYİ Parti 5. yılını kutladı !..

İYİ Parti Niğde Teşkilatı kuruluşunun 5. yılını çeşitli etkinliklerle kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2022 09:51
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2022 09:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
İYİ Parti 5. yılını kutladı !..

İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanı Ünzile Yüksel, Başkan Yardımcıları Kadriye Ünlüer, Kaan Eren, Sevgi Yalav ve Nevşehir İYİ Parti İl Başkanı Alihan Kuzeyli bir takım ziyaretlerde bulunmak için Niğde’ye geldiler. İYİ Parti Niğde İl Başkanı İbrahim Uzun, seçildikleri günden bu yana Niğde’de gezmedik yer bırakmadıklarını ifade etti. İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Mümin İnan, partilerini birinci parti, Genel Başkan Meral Akşener’i de Başbakan yapmak istediklerini söyledi.

“SANDIKLA YOLLAMAK BOYNUMUZUN BORCU”

İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanı Ünzile Yüksel, partilerinin gelecek yıl yapılacak yıldönümlerini iktidar olarak kutlayacaklarını ifade etti.

Yüksel, “Yaşanan yoksulluğu, yaşanan haksızlığı, yaşanan yolsuzlukları gittiğimiz kapılarda milletimize anlatmak. Bu işin tek çözümünün de sandık olduğunu, sandıkla gelenin sandıkla yollamanın boynumuzun borcu olduğunu anlatmak için yollardayız. Beşinci yılın beşinci yılımızı kutluyoruz. Herkes şahit olacak ki, gelecek yıl, yıl dönümümüzü iktidar olarak kutlayacağız” şeklinde konuştu.

İNAN: “MİLLET DEĞİŞİM İSTİYOR”

İYİ Parti GİK Üyesi Mümin İnan, milletin artık değişim istediğini ve bu değişimi de en kısa süre içinde yaşayacaklarını belirtti.

İnan, “Bu ucube sistemden kurtulmak için İYİ Parti'yi birinci, Sayın Genel Başkanımızı da Başbakan yapmak üzere yollardayız. Bugün kuruluşumuzun beşinci yıl dönümünü. İyi ki sayın genel başkanımız, ben bu işte varım demiş. İyi ki İYİ Parti kurulmuş. İYİ Parti kurulmamış olsaydı bugün ne demokrasiden, ne insan haklarından, ne hukukun üstünlüğünden, ne açlıktan, ne susuzluktan, ne fakirlikten, ne yoksulluktan, ne yolsuzluktan, memleketin hiçbir sorununu konuşamaz halde olurduk. İnanıyoruz, inandığımız bir yolda da emin adımlarla ilerliyoruz. Hiç kimse korkmasın. İYİ Parti'nin önderliğinde, milletin gönlünden geçen Cumhurbaşkanı adayı olacak ve on üçüncü Cumhurbaşkanı Millet İttifakı'nın adayı olacak. Millet değişim istiyor. O değişimi de en kısa sürede yaşayacağız” dedi.

İL BAŞKANI UZUN İLGİYE TEŞEKKÜR ETTİ 

İYİ Parti Niğde İl Başkanı İbrahim Uzun ise, verdikleri destekten dolayı parti heyetine teşekkür ederek, “Yönetim olarak bizler seçildiğimiz günden beri sürekli sahada devam ettik. Ve Niğde'nin beldesini, kasabasını ve köylerini en az ikişer sefer turlamak şartıyla gezdik. Hala da sahada devam ediyoruz. Bugün sizler de burada bizlere destek için geldiğinizden dolayı teşekkür ediyoruz” 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.