Hava Durumu

İdris Turgut aday adaylığını açıkladı 

Niğdeli iş insanı İdris Turgut Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimlerinde Ak Parti'den Niğde Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2023 18:49
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2023 13:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
İdris Turgut aday adaylığını açıkladı 

Medya Haber Sitesi haber merkezimizi ziyaret eden Niğdeli iş insanı İdris Turgut Medya Haber Sitesi Genel Yayın Yönetmeni Şerife Türkeş ile aday adaylığına dair değerlendirmelerde bulundu. 
Medya Haber Sitesi mikrofonlarına da özel açıklamalarda  bulunan Turgut; tüm aday adaylarına başarılar dilerken, temayül yoklamasında da destek istedi. 
"Davanın neferi olarak yorulmadan çalışacağım" 
Ak Parti Niğde Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan İdris Turgut; "Niğdeli kardeşiniz olarak 28’inci dönem milletvekili aday adaylığı için müracaat etmiş bulunuyorum." diyerek şunları söyledi; 
"Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın önderliği ve gösterdiği istikamette hangi görev ve pozisyonda olursak olalım, bugüne kadar nasıl bu davanın bir neferi olarak hizmet ettiysek, bundan sonra da bu davanın bir neferi olarak aynı azim ve kararlılık içinde olmanın gerektiği bilinciyle, yılmadan yorulmadan, çalışmaya devam edeceğiz. 2023 seçimlerinde büyük ve güçlü Türkiye için “Türkiye Yüzyılı”na damga vuracak bu sürecin ülkemiz, milletimiz, Niğde’miz ve partimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Yapılacak olan Temayül yoklamasında diğer aday adayı arkadaşlarıma da başarılar dilerken kıymetli hemşerilerimizin de desteklerini bekliyorum” 
İDRİS TURGUT KİMDİR ? 
1988 yılında Niğde İmam Hatip Lisesi’nden mezun oldu. 1994 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Yüksek Lisansını Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü (Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Ana Bilim Dalı)’ nda tamamladı.1995-1998 yıllarında Milli Gençlik Vakfı’nda Niğde İl Başkanlığı yaptı. 2002-2006 yıllarında MÜSİAD Ankara Şubesi Yönetim Kurulu üyeliği yaptı. TÜSİAB (Türkiye Tohum Sanayicileri Birliği) Kurucu üyesidir. 2004-2009: AK Parti’den Çankaya Belediye Meclis üyeliği yaptı. 2006-2013 yılında 51 Niğdespor Kulüp Başkanlığı yaptı. (Hentbol Süper lig dâhil farklı branşlarda Niğde’yi 7 yıl il dışında temsil etti.)
İdris Turgut İlim Yayma Vakfı üyesidir. Göç Araştırmaları Vakfı mütevelli heyeti başkanlığı yaptı. Wushu Federasyonu Kurucusu ve As Başkanlık görevlerinde bulundu Başkent Niğdeliler Vakfı denetim kurulu üyeliğini 3 dönem yaptı. NİĞDEF (Niğde Dernekler Federasyonu) üst kurul delegesidir. NİTAK (Niğde Tarım Konsey) üyesidir. İstanbul Üniversitesi Siyasallılar Vakfı üyesidir. 35 yıldır özellikle merkezi Niğde’de bulunan Tarım ve Hayvancılık ile ilgili Aile şirketlerinde yöneticilik yapmaktadır.

Haber: Arif Türkeş

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.