Hava Durumu

İbrahim Uzun yeniden il başkanı !..

İYİ Parti Niğde İl Başkanlığı 3. Olağan Kongresinde mevcut başkan İbrahim Uzun yeniden seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2022 10:14
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2022 10:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
İbrahim Uzun yeniden il başkanı !..

KONGREDE UZUN'A RAKİP ÇIKMADI 

İYİ Parti Niğde Başkanlığı 3. Olağan Kongresi 18 Aralık 2022 Pazar günü Mavi Köşk Düğün Salonunda yapıldı. Tek listeyle yapılan seçimleri mevcut İl Başkanı İbrahim Uzun kazandı. 

İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Mümin İnan'ın da katıldığı kongreye; 598 delege katılırken, 321 oy kullanıldı, 5 oy da geçersiz sayıldı. 

"GÜÇLÜ TÜRKİYE'Yİ BERABER KURACAĞIZ"

Kongrede konuşan İYİ Parti Niğde İl Başkanı İbrahim Uzun; "İYİ Partiye gönül verenlerle birilkte güçlü Türkiye'yi beraber kuracağız. Geçen 5 yılda partimizi ilde, ilçede, beldede tanıttık. İYİ Parti büyümeye devam ediyor. Bu emeklerimizin karşılığını seçim günü sandıkta alacağız. Bizler de son güne kadar çalışacağız. Gidişata müdahale etmez isek milletimiz dalından savrulmuş yaprak gibi savrulacaktır. Gençler mutsuz, insanlarımız huzursuz, anne babalar arayış içerisindeler, çocuklarını okutmak için neler çekiyorlar, gençlerin ümitleri kayboluyor, İYİ Parti'nin güneşi doğmaya başladı. Kadın eli değen her şey değişir, sayın Genel Başkanımız Meral Akşener geliyor arkadaşlar..." dedi. 

Haber Murat Karakaya 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.