Hava Durumu

Horanta sahura kadar açık !.

Horanta Yaşam Merkezi Ramazan’da da vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor. Açıldığı günden bu zamana kadar halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Kayabaşı Horanta Yaşam Merkezi Ramazan ayı boyunca 13.00- 02.00 saatleri arası hizmete devam ediyor. 

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2023 12:43
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2023 13:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Horanta sahura kadar açık !.

HORANTA YAŞAM MERKEZİ SAHURA KADAR AÇIK 
Vatandaşların İftar sonrası çay kahve keyfini yaşamak için tercih ettikleri 'Horanta Yaşam Merkezi’nde kadın kooperatiflerinin ürettiği organik ürünler satılıyor. 
GELİRİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE GİDİYOR 
“Bizim yapmış olduğumuz bütün hizmetler insan merkezli olup yaşadığımız şehre değer katmak amacındadır. Bu mekân bu şehrin insanlarına en güzel şekilde hizmet edecek ve yıllar boyunca güzel buluşmaların adresi olacaktır.” diyen Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir;  “Sahura kadar açık olan tesisimiz vatandaşlarımızın hizmetindedir, misafirlerimiz buranın sıcak ve soğuk içeceklerin bulunduğu pastane bölümünde kadın kooperatiflerimiz tarafından üretilen kurabiye, pasta ve tatlı çeşitlerine ulaşabiliyorlar, buradan elde edilen gelirler ise kadın kooperatiflerimizde görev alan ihtiyaç sahibi kadınlarımıza gidiyor. Yani bir taşla iki kuşu birden vurmuş oluyoruz, hem ihtiyaç sahibi kadınlarımız için bir gelir elde ediyoruz hem de vatandaşlarımıza nezih bir ortam sunuyoruz. Aynı zamanda aşağı kata kadınlarımız için açmış olduğumuz spor salonumuzda kadınlarımız gelip spor yapabiliyorlar. Tüm halkımızı bekliyoruz." ifadelerini kullandı. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.