Hava Durumu

Hırsızlık olayları son bulmuyor!..

Mala karşı işlenen suçlarla mücadele kapsamında, Niğde Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince çeşitli tarihlerde meydana gelen, çok sayıda yasa dışı olay aydınlatıldı.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2023 17:34
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2023 17:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Hırsızlık olayları son bulmuyor!..

Mala karşı işlenen suçlarla mücadele kapsamında Niğde il merkezinde çeşitli tarihlerde meydana gelen yasa dışı olaylar ile ilgili Asayiş Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda;

6 İŞYERİ HIRSIZLIĞINDA 2 KİŞİ TUTUKLANDI

6 ayrı işyerinden hırsızlık olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 6 şüpheli şahıstan 2’si çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer 4 şahıs hakkında gerekli işlemler yapılarak suça konu malzemeler sahiplerine teslim edildi.

3 HIRSILIK OLAYINDA  1 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

2 ayrı Otodan Hırsızlık olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 1 Şüpheli şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak suça konu malzemeler sahibine teslim edildi.

Oto Hırsızlığı olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 1 Şüpheli şahıs hakkında gerekli işlemler yapılarak suça konu otomobil sahibine teslim edildi.

5 AYRI AÇIKTAN HIRSIZLIK OLAYINDA 7 ŞÜPHELİ YAKALANDI

2 ayrı açıktan hırsızlık olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 3 Şüpheli şahıs hakkında gerekli işlemler yapıldı.

3 ayrı Açıktan Hırsızlık olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 4 Şüpheli şahıstan 3’ü hakkında gerekli işlemler yapılarak suça konu 2 Motosiklet sahiplerine teslim edildi.

EV HIRSIZLIĞINDA 3 ŞÜPHELİ YAKAYI ELE VERDİ

2 ayrı Evden Hırsızlık olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 3 Şüpheli şahıs yakalanarak gerekli işlemler yapıldı.

İŞ YERİ HIRSIZLIĞINDA 1 ŞÜPHELİ YAKAYI ELE VERDİ

İşyerinden Hırsızlık olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 1 Şüpheli şahıs yakalanarak gerekli işlemler yapıldı. Hakkında Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Hırsızlık suçlarından Aranma kaydı bulunan 1şahıs yakalanarak ilgili birime teslim edildi.

Hakkında Bilişim Sistemlerinin, Banka ve Kredi Kurumlarının Aracı Olarak Kullanılması Yolu ile Dolandırıcılık Suçundan Aranma kaydı bulunan 1 Şüpheli şahıs yakalanarak ilgili birime teslim edildi.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Niğde Emniyet Müdürlüğü; ‘‘İlimiz genelinde vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması konusunda tedbirlerimiz ve meydana gelen olayların aydınlatılması ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız hassasiyetle sürdürülmektedir.’’ ifadelerini paylaştı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.