Hava Durumu

Hırsızlığa yönelik mücadele sürüyor !..

Mala karşı işlenen suçlarla mücadele kapsamında Asayiş Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda; çok sayıda yasa dışı olay aydınlatıldı.

Haber Giriş Tarihi: 02.01.2023 12:27
Haber Güncellenme Tarihi: 02.01.2023 12:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Hırsızlığa yönelik mücadele sürüyor !..

HIRSIZLIK VAKALARINA YÖNELİK MÜCADELE SÜRÜYOR 

Mala karşı işlenen suçlarla mücadele kapsamında Niğde il merkezinde çeşitli tarihlerde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili Asayiş Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda;

7 ayrı açıktan hırsızlık olayı ile ilgili olarak olayları gerçekleştirdiği tespit edilen 6 şahıs yakalandı. Şahıslardan 1’i çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanırken suça konu bebek arabası, baza, üç tekerlekli motorlu bisiklet ve cep telefonu sahiplerine teslim edildi.

6 AYRI EVİ SOYDULAR  

6 ayrı evden hırsızlık olayı ile ilgili olarak da olayları gerçekleştirdiği tespit edilen 7 şahıs hakkında gerekli işlemler yapıldı. Şahıslardan 3’ü çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı ve suça konu motosiklet, kombi ve diğer malzemeler sahiplerine teslim edildi.

4 İŞYERİ HIRSIZLIĞINDA 2 KİŞİ YAKALANDI 

4 ayrı işyerinden hırsızlık olayı ile ilgili olarak; olayları gerçekleştirdiği tespit edilen 2 kişi yakalandı. Şüpheli şahıslardan 1’i çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanırken ve suça konu malzemeler sahiplerine teslim edildi.

İki ayrı otodan hırsızlık olayı ile ilgili olarak 1 kişi, oto hırsızlığı olayı ile ilgili olarak 2 kişi gözaltına alındı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.