Hava Durumu

Hırsızlar çalıyor, Niğde asayiş yakalıyor!..

Mala karşı işlenen suçlarla mücadele kapsamında, Niğde Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince çeşitli tarihlerde meydana gelen, hırsızlık olayları aydınlatıldı.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2023 11:55
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2024 15:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Hırsızlar çalıyor, Niğde asayiş yakalıyor!..

Mala karşı işlenen suçlarla mücadele kapsamında Niğde il merkezinde çeşitli tarihlerde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili Asayiş Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda;

12 ayrı ‘Evden Hırsızlık’ olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen iki şüpheli şahıs yakalanarak haklarında gerekli işlemler yapıldı. Suça konu malzemeler sahiplerine teslim edildi.

7 ayrı ‘Otodan Hırsızlık’ olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen bir şüpheli şahıs yakalanarak hakkında gerekli işlemler yapıldı.

6 ayrı ‘Açıktan Hırsızlık’ olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen iki şüpheli şahıs yakalanarak haklarında gerekli işlemler yapıldı. Suça konu malzemeler sahiplerine teslim edildi.

3 ayrı ‘Güveni Kötüye Kullanma’ olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen bir şüpheli şahıs yakalanarak hakkında gerekli işlemler yapıldı.

2 ayrı ‘Oto Hırsızlığı’ olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen dört şüpheli şahıs yakalanarak haklarında gerekli işlemler yapıldı. Suça konu otomobiller bulunarak sahiplerine teslim edildi.

2 ayrı ‘İşyerinden Hırsızlık’ olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen bir şüpheli şahıs yakalanarak hakkında gerekli işlemler yapıldı. Suça konu malzemeler sahiplerine teslim edildi.

‘Motosiklet Hırsızlığı’ olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen iki şüpheli şahıs yakalanarak haklarında gerekli işlemler yapıldı. Suça konu motosiklet bulunarak sahibine teslim edildi.

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Niğde İl Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğü; ‘‘İlimiz genelinde vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması konusunda tedbirlerimiz ve meydana gelen olayların aydınlatılması ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız hassasiyetle sürdürülmektedir.’’ ifadelerini yer verdi.

Haber: Sevilay Arıkan

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.