Hava Durumu

Hayatını kaybeden genç doktor, törenle uğurlandı !..

Geçirdiği trafik kazası sonrasında hayatını kaybeden Doktor Ali Şeker (25) Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi önünde düzenlenen törenle uğurlandı.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2022 17:12
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2022 17:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Hayatını kaybeden genç doktor, törenle uğurlandı !..

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde acil servis doktoru olarak görev yapan ve eşiyle birlikte geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan genç doktor Ali Şeker, görevli olduğu hastanede törenle uğurlandı. Şeker 29 Haziran 2022'de Niğde Kayseri yolunda eşinin kullandığı aracın takla atması sonucu ağır yaralanmış, yoğun bakımda geçirdiği iki günün ardından bu sabah hayatını kaybetmişti. 


Vali Koç: Sağlık camiasına başsağlığı diliyorum 


Törende konuşma gerçekleştiren Niğde Valisi Mustafa Koç, “Sağlık camiamız genç bir meslektaşını, bizlerde genç bir kardeşimizi kaybettik. Kendisi bu hastanede belki de birçok insana şifa dağıttı. Biz kaza olduğundan beri durumunu takip ettik. Hocalarımızda ellerinden geleni yaptı. Cenab-ı Allah’ın takdiri bu şekildeymiş. Bütün sağlık camiamızı, anne-babasına ve hemşerilerimize başsağlığı diliyorum. Genç kardeşimizin Allah mekânını cennet etsin” diye konuştu.


Başhekim Çetinkaya: Gülerek ayrıldığı hastaneye, hepimizi ağlatarak döndü 


Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Yakup Çetinkaya, çok üzgün olduklarını ifade ederek, “Çok değerli bir kardeşimi kaybettim. Çok değerli bir meslektaşımızı kaybettik. Gülerek ev güldürerek ayrıldığı hastaneden maalesef birkaç saat sonra hepimizi ağlatarak geri döndü. Her gün gülen yüzüne bakarken içimiz meslek aşkıyla dolardı. Biz ondan razıyız. Emine ablamıza ve Ramazan ağabeyimize de burada 150 tane daha çocuklarının olduğunu söylemek istiyorum. Biz elimizden geleni yaptık ama takdir-i ilahi. Allah rahmet eylesin” diye konuştu.


Törene Niğde Valisi Mustafa Koç, İl Emniyet Müdürü Adnan Özdemir, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Nihat Özkök, Cumhuriyet Başsavcısı Harun Karahan, İl Sağlık Müdürü Dr. Koray Okur, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Dr. Yakup Çetinkaya, kurum amirleri, ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Genç doktor Niğde Merkez Yeni Mezarlığa defnedildi. 

Aynı kazada yaralanan eşi Doktor Nur Şeker uğurlama töreninde gözyaşlarını tutamadı. 


 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.