Hava Durumu

Gümüşler Barajı’nda arama çalışmaları yarın devam edecek!

Niğde Merkez’e bağlı Gümüşler beldesinde bulunan Gümüşler Barajı civarında kaybolan Mehmet Elmas için yürütülen arama çalışmaları, yarın devam edecek.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2024 01:08
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2024 01:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Gümüşler Barajı’nda arama çalışmaları yarın devam edecek!

Niğde Merkez'e bağlı Gümüşler beldesi mevkinde bulunan Gümüşler Barajı'nda yürütülen arama kurtarma çalışmaları, havanın kararmasıyla son buldu. 30 Haziran 2024 saat 17.00 sularında iddiaya göre serinlemek için Gümüşler Barajı'na giren ve ardından gözden kaybolan Mehmet Elmas için arama kurtarma çalışmaları, havanın kararmasıyla birlikte saat 21.50'de sonlandırılarak, ertesi güne bırakıldı. Baraj kıyılarında Mehmet Elmas'a ait olduğu iddia edilen kıyafetlerin ve cep telefonunun bulunması üzerine harekete geçen ekipler tarafından bölge aranmasına rağmen, Elmas'a rastlanmadı. Mehmet Elmas için yürütülen arama kurtarma çalışmalarına AFAD, itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri ile birlikte Mersin İl Emniyet Müdürlüğü'nden 4, Adana SAK'tan ise 4 dalgıç katıldı. 
 

Niğde Valiliği tarafından yapılan açıklamada, arama çalışmalarının 21.50 itibari ile sonlandırıldığı, gün ışığı ile birlikte çalışmaların yeniden devam edeceği belirtildi. 
 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.