Hava Durumu

Gonca Vuslateri’den Şok Açıklama

Oyuncu Gonca Vuslateri'den Muharrem İnce'ye : Pozitif baktığım günlerimin Allah belasını versin.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2023 12:01
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2023 12:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Gonca Vuslateri’den Şok Açıklama

Gonca Vuslateri, Muharrem İnce'ye fena salladı: Pozitif baktığım günlerimin Allah belasını versin.

Ünlü ve güzel oyuncu Gonca Vuslaterinden bomba açıklama Vuslateri: sosyal medya hesabından 100 bin imza toplayıp cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce ile ilgili bomba bir paylaşım yaptı. Vuslateri, "Muharrem İnce'ye pozitif baktığım günlerimin Allah tertemiz belasını versin." ifadelerini kullandı.

İşte O Açıklama

İnce Israrcı

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanı adayı oldu. İnce’nin adaylığı uzun bir süredir tartışma konusuydu. Muhalifler İnce’nin adaylığını çekmesi yönünde çağrılar yapıyor. İnce ise aday olma konusunda ısrarını sürdürmeye devam ediyor.

Habertürk ekranlarında yayınlanan Teketek programına konuk olan Muhharrem İnce adaylık sürecine devam edeceğini belirterek CHP ve İYİ Parti'ye şu çağrıda bulundu;İttifaklar olabilir mi? Tabii ki olur. Türkiye'ye ittifak öneriyorum. CHP, İYİ Parti, Memleket Partisi...

Atatürk'te sorun olmaz, laiklikte sorun olmaz, bağımsızlıkta sorun olmaz, Anayasa'nın ilk dört maddesini tartışmaz, Türk bayrağını tartışmaz, tarikatları tartışmaz. Kuracaksan böyle kuracaksın ifadelerini kullandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.