Hava Durumu

Göçük Altında Kalan Taha Duymaz'ın Son Durumu Ne?

CZN Burak isimli sosyal medya fenomeni Taha Duymaz ile ilgili bir video paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2023 16:28
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2023 17:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Göçük Altında Kalan Taha Duymaz'ın Son Durumu Ne?

6 Şubat tarihinde merkez üssü Kahramanmaraş olan ve aralarında Hatay'ın da bulunduğu 10 ili etkileyen binlerce can kaybı yaşadığımız depremin ardından Hatay'da yaşadığı evde göçük altında kalan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'dan felaketin 8. gününde de haber yok. 

Zaman zaman Taha Duymaz'ın ablası Semiha Duymaz ve ailenin diğer fertlerinin sosyal medya üzerinden paylaşımlarda bulunarak gerek Taha Duymaz'dan gerekse bölgedeki diğer gelişmelerden takipçilerini bilgilendirmesinin arından CZN Burak olarak bilinen sosyal medya fenomeni Burak Özdemir, Taha Duymaz'ın Hatay'da yıkılan evinin önüne giderek bir video çekti ve açıklamalarda bulundu. Çektiği videoda bölgede bulunan bir yetkili konuyla ilgili; ''Taha Duymaz'ın içinde bulunduğu ve yıkılan binanın hemen yanında yer diğer binaların yıkılan bu binanın üzerine doğru eğildiği ve herhangi bir yanlış adımda diğer binalarında yıkılma tehlikesi olduğundan dolayı alanda yavaş ve titiz bir çalışma sürdürülüyor bu nedenle arama ve kurtarma çalışmaları normalden daha uzun sürüyor'' dedi.

Öte yandan bölgede çalışmalarını yürüten ekipler, yaptıkları araştırmalarla beraber ilk belirlemelere göre enkaz altında iki kişinin yaşıyor olabileceği bilgisini paylaştı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.