Hava Durumu

Genel Müdür Türker'den Niğde ziyareti !..

Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürü Dr. Metin TÜRKER, Niğde Patates Araştırma Enstitüsünü ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2022 10:11
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2022 10:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Genel Müdür Türker'den Niğde ziyareti !..

Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürü Dr. Metin TÜRKER ve Genel Müdür Yardımcısı Dr. Şerafettin ÇAKAL Niğde Patates Araştırma Enstitüsünü ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında; Niğde Patates Araştırma Enstitüsü Müdürü Uğur Pırlak ve enstitü teknik personelleriyle bir araya gelen Türker, dünyadaki gelişmelerin ve AR-GE'nin önemine vurgu yaptı. Niğde Patates Araştırma Enstitü Müdürü Uğur PIRLAK tarafından Türker ve Çakal'a, yürütülen Ar-Ge Faaliyetleri ile ilgili bir sunum yapıldı.

Enstitü personeli ile tek tek tanışan Genel Müdür Türker, mevcut durum ve ileriye dönük planlarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Daha sonra enstitünün faaliyet gösterdiği konular ve yürüttüğü çalışmalarla ilgili laboratuvarları, seraları ve arazileri yerinde gezerek incelemelerde bulundu.

Patates Araştırma Enstitüsü tarafından yapılan açıklamada; "Sn. Genel Müdürümüz Dr. Metin TÜRKER'e ve Sn. Genel Müdür Yardımcımız Dr. Şerafettin ÇAKAL'a ziyaretleri ve verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz." ifadeleri kulanıldı. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.