Hava Durumu

Gençlik Haftası Niğde’de dopdolu kutlanacak!..

Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından çelenk sunma töreniyle başlayan Gençlik Haftası kutlamaları programı belli oldu.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2023 12:40
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2023 12:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Gençlik Haftası Niğde’de dopdolu kutlanacak!..

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurtuluş ateşini yakmak için Samsun’a çıkışını ve bu günü Türk gençlerine armağan etmesiyle kutlanmaya başlayan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın da dahil olduğu Gençlik Haftası kutlamaları Niğde’de coşkuyla kutlanacak. Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 104’üncü yılında Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü’nün Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla başlayan kutlamalar hafta boyu devam ederken 19 Mayıs Cuma günü ise daha da coşkulu şekilde kutlanacak. Niğde’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı programı şöyle:

Saat 09.30 - Şehit Ömer Halisdemir Meydanı Atatürk Anıtı

- Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması

- Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni

Kutlamaların salon programı ise şöyle:

Saat 11.00’da Merkez Spor Salonu’nda jimnastik gösterisi, halk oyunları gösterisi, taekwondo gösterisi, dövüş sporları gösterisi, geleneksel ve modern okçuluk gösterisi, Güzel Sanatlar Lisesi müzik konseri.

Bu yıl ‘’Mesele Memleketse Hep Yaşımız 19’’ sloganıyla kutlanan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda kapanış 19 Mayıs akşamı saat 20.00’da Niğde Derbent Mezarlığı’ndan başlayıp Şehit Ömer Halisdemir Meydanı’na kadar devam edecek olan Fener Alayı ile gerçekleşecek.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.