Hava Durumu

Geleneksel iftar programına yoğun katılım

Niğde'de yarattıkları istihdam ve yardımlarla dikkat çeken Doygun ailesi; yaklaşık bin 500 kişinin ağırlandığı iftarla gönülleri yine fethetti. 

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2023 10:53
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2023 10:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Geleneksel iftar programına yoğun katılım

Bin 500'e yakın vatandaş katıldı 
Niğde-Altunhisar İlçesi Cumhuriyet Meydanında 15 Nisan Cuma günü iftar programı düzenlendi. Her yıl geleneksel hale gelen programlar bu yıl da aksamadı. Doygun Ailesi tarafından terpit edilen iftar programına; Ak Parti, MHP, İYİ Parti ve CHP parti yönetimleri ile milletvekili adayları, belediye başkanları ve bin 500'e yakın vatandaş katıldı.
Altunhisar ilçesinde çok sevilen baba Neşet Doygun ve oğulları adına düzenlenen iftar programında konuşan işinsanı Kahraman Doygun; Kahramanmaraş depreminde hayatlarını kaybeden vatandaşlara yönelik rahmet ve başsağlığı dilerken konuşmasının devamında şunlara değindi; 
"Her yıl sizlerle beraber yaptığımız bu geleneksel sofrada buluştuğumuz için başta aileme sizlere ve bizimle çalışan tüm emektar arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.Unutmayalım ki birlik ve beraberlik içinde olduğumuz müddetçe her geçen gün dahada güçleneceğiz.Bu güzel akşamda sizlerle aynı sofrayı paylaşmaktan dolayı çok mutlu olduğumu söyleyerek sizlere saygılarımı sunuyorum.Tüm vatandaşlarımıza hayırlı ramazanlar hayırlı iftarlar diliyorum."
Doygun ailesi adına konuşma yapan Kahraman Doygun; Ticaretteki başarılarının yeni yatırımlarla büyüyerek devam edeceğini, Niğde'de kazandıklarını yine Niğde'ye yatırım olarak döndüreceklerine de değindi. 
Geneksel iftar programı oruçların açılması, duaların okunması ve sohbetlerden sonra sona erdi. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.