Hava Durumu

Festivalde Niğde standı ilgi görüyor !..

Niğde Belediyesi, Ankara’da düzenlenen Tam Bana Göre Festivali'nde dikkatleri üzerine çekiyor. 

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2022 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2022 15:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Festivalde Niğde standı ilgi görüyor !..

TAM BANA GÖRE FESTİVALİNDE NİĞDE BELEDİYESİ STANDI BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR
Gençlere yönelik düzenlenen Tam Bana Göre Festivali devam ederken düzenlenen festivale Türkiye'nin dört bir yanından gençler akın ediyor. Niğde Belediyesi'nin gençlere yönelik hizmet ve projelerini tanıttığı stant büyük ilgi görüyor. 
Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir 'Tam Bana Göre Festivali’nde gençlerle buluşarak gençlere şehrimizi tanıttı. Niğde Belediyesinin standını ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ve protokol üyeleri belediyenin yapmış olduğu çalışmaları övgüyle karşıladılar. 
Niğde Belediyesinin açmış olduğu stantta farklı şehirlerden gelen gençlere Niğde Belediyesi’nin hizmetleri anlatılırken aynı zamanda Niğde’nin tarihsel ve kültürel zenginlikleri tanıtılıyor. 
Niğde Belediyesi’nin standında gelen konuklara Niğde gazozu elma köfter, kuru üzüm, Çamardı dondurması, halka tatlı, tarhana çorbası, kuru elma kuru dut ikram ediliyor. Ayrıca sanal gözlükle Niğde turu ve diğer teknolojik gösteriler gençlerin büyük ilgisini çekiyor. 
Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir festival kapsamında yapmış olduğu açıklamada; 
"Burada gördüğümüz ilgi bizi çok mutlu etti. Gençlerimizle buluştuk ve şehrimizi farklı şehirden gelen gençlerimize tanıttık, Niğde’mizi her platformda ve her yerde tanıtmaya devam edeceğiz ve bu yolda azimle yürümeyi hiç durmadan sürdüreceğiz." dedi.
 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.