Hava Durumu

Feci kazada 2 kişi öldü

Mardin'de bir Tır ile otomobilin karıştığı kazada 2 kişi hayatını kaybederken 2 kişi ise ağır yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2023 13:15
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2023 13:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Feci kazada 2 kişi öldü

İpekyolu üzerinde; Artuklu, Nusaybin Kızıltepe üç yolunun kesiştiği kavşakta Cemil Gerdanoğlu yönetimindeki 33 ADE 910 plakalı TIR ile Hasan Apaki yönetimindeki 44 ADG 920 plakalı otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi feci şekilde sıkışarak can verirken 2 kişi ise yaralandı.

Hasan Apaki yönetimindeki sürücünün kullandığı otomobil TIR'ın altına girerek adeta kağıt gibi ezildi. Kaza yerinde adeta can pazarı yaşandı.

Olay yerinden geçenlerin haber vermesi üzerine kaza mahaline çok sayıda 112 acil servis ekibi ambulans, Mardin Büyükşehir Belediyesi'ne ait itfaiye ekipleri yönlendirildi.

Araçta sıkışan kazazedelerin çıkarılması için yapılan kurtarma çalışmaları devam ederken, araçta sıkışan yaralılar, sıkıştıkları yerden itfaiye ekiplerinin kesici-ayırıcı yardımıyla araçta sıkıştıkları yerlerden çıkarıldı.

Hurda topuna dönen araçtan ilk belirlemelere göre olay yerinde Hasan ve Hatice Apaki yaşamını yitirdi. Araçta olan Mehtap Apaki ve TIR sürücüsü Cemil Gerdanoğlu ise ağır yaralı olarak hastaneye sevk edildi.

Kaza nedeniyle tarihi ipek yolu üzerindeki ulaşım bir süreliğine dururken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.