Hava Durumu

Fatih Erbakan, Niğdelilerle buluştu!..

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Niğde Dernekler Federasyonu'nun düzenlediği kahvaltıya katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2023 09:40
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2023 09:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Fatih Erbakan, Niğdelilerle buluştu!..

İstanbul’daki bulunan Niğde dernekleri ve Niğdeli Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin de dahil olduğu 40 derneğin birlikteliğinden oluşan Niğde Dernekler Federasyonu genişletilmiş yönetim kurulu istişare toplantısı federasyona üye olan derneklerden ‘Postallı Köyü Derneği’nin ev sahipliğinde Esenler 15 Temmuz Millet Bahçesi Gençlik Merkezi Surname Restoran’da kahvaltı programında yapıldı.

Niğde Dernekler Federasyonu’na bağlı bütün derneklerin tam olarak temsil edildiği toplantıya, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, İstanbul’da bulunan Niğdeliler ve Sivil Toplum Kuruluşu (STK) yetkilileri  katıldı.

Niğde Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Av. Tuğrul Urhan, Kadın Kolları Başkanı Gülcan Eser , Gençlik Kolları Başkanı Yakup Yusuf Salta, programa katılan protokol ve dernek yönetimindeki tüm misafirleriyle tek tek ilgilenerek farklılık yarattı.

Niğde Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Av. Tuğrul Urhan gerçekleşen toplantı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Malum seçim ortamından dolayı gelemeyen çok dostlarımız oldu, hepsi selamlarını gönderdiler, hepsinin selamlarını aldık, hepsinin işlerinde Allah’tan kolaylıklar diliyorum. Yoğun programlarının arasında toplantımızı şereflendiren başta protokol olmak üzere tüm misafirlerimize ve siz kıymetli basın mensubu arkadaşlarıma gönülden şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ‘‘Niğde Dernekler Federasyonu’nun kahvaltısına katılarak İstanbul’da yaşayan Niğdeliler ile bir araya’’ ifadelerine yer verdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.