Hava Durumu

Erbakan’dan İsrail’e sert ‘Mescid-i Aksa’ tepkisi !

Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, İsrail’in Mescid-i Aksa’ya yönelik saldırısına sert tepki gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2023 19:59
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2023 19:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Erbakan’dan İsrail’e sert ‘Mescid-i Aksa’ tepkisi !

Erbakan, “Bu Mübarek Ramazan günlerinde, yine terör estiren İsrail’in sadece İslam dünyasını değil, insanlıktan nasip almış herkesi ayağa kaldıran alçak saldırılarını şiddetle lanetliyoruz.” dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, İşgalci İsrail güvenlik güçlerinin Mescid-i Aksa’da bulunan Kıble Mescidi’nde namaz kılan Filistinlilere yönelik saldırısına ilişkin açıklamada bulundu.

Küresel sömürü düzeni sürdüğü müddetçe İsrail terörünün önüne geçilemeyecektir

Erbakan şu ifadeleri kullandı:

“Yönetim krizi, siyasi istikrarsızlık ve iç çatışmalardan dolayı iyice bunalan terör devleti İsrail, çareyi İşgal altındaki Doğu Kudüs’te Mescid-i Aksa’ya ve Müslümanlara alçakça saldırmakta buldu.

Kıble Mescidi’ne sığınan Filistinlilere ses bombaları, kauçuk kaplı mermilerle saldıran terör devleti İsrail’in polisi, yüzlerce Filistinli’yi gözaltına aldı ve alçakça zulüm uyguladı.

İçeride büyük kriz yaşayan ve Savunma Bakanı ile bile karşı karşıya gelen terör devleti İsrail’in Başbakanı Netanyahu, insanlık suçlarına bir yenisini ekledi.

Bu Mübarek Ramazan günlerinde, yine terör estiren İsrail’in sadece İslam dünyasını değil, insanlıktan nasip almış herkesi ayağa kaldıran alçak saldırılarını şiddetle lanetliyoruz.

Her zaman ifade ettiğimiz gibi, bugünkü küresel sömürü düzeni, BM’deki ‘Beşli Çete’ hakimiyeti sürdüğü müddetçe İsrail Terörü’nün önüne geçilemeyecektir.

Milli Görüş Lideri Rahmetli Necmettin Erbakan Hocamız’ın ifade ettikleri üzere, “BM, NATO gibi kuruluşlar, Terör Devleti İsrail’in güvenliğini sağlamak için kurulmuşlardır.”

Milli Görüş’ün D-8, D-60 hamlelerinin en önemli hedeflerinden biri de, İsrail Terörü’ne son vermektir.

Bu vesileyle bütün Müslüman devletleri, Siyonizm’e karşı tek yürek olmaya, Terör Devleti İsrail’in zulümlerine son verilmesini sağlamak için “sözden” öteye geçmeye ve D-60’ın kurulması için adım atmaya davet ediyoruz.”

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.