Hava Durumu

Ekmek büfelerinin sayısı artıyor !..

Vatandaşlara ucuz ve kaliteli ekmek sunmak için Halk ekmek büfelerinin sayısını artırmaya devam eden Niğde Belediyesi, 4 ekmek büfesini daha hizmete sundu. 

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2022 16:56
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2022 16:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Ekmek büfelerinin sayısı artıyor !..

Niğde Belediyesi yeni ekmek büfeleriyle hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. 
Niğde Evleri Köknar Sokak, İlhanlı Mahallesi Toki Evleri, İlhanlı Mahallesi Memnune Türker Altuncu İlkokulu’nun karşısı ve Bor Yolu Shell Petrol yanında hizmete açılan yeni ekmek büfeleri vatandaşlara hizmet vermeye başladı. 
Niğde Belediyesi’nden yapılan açıklamada; İhtiyaçlar doğrultusunda şehrin farklı noktalarında yeni ekmek büfelerinin hizmete sokulduğunu ve ilerleyen günlerde bu büfelerin sayılarının artırılacağı bildirildi. 
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, “Saatte 5 bin 500 ekmek üretim kapasitesi ile hijyenik şekilde üretimin yapıldığı tesislerimizde ihtiyaç sahibi kadınlarımızın istihdamını sağlıyoruz. Ekmek fabrikamızda hem kadın istihdamı sağlarken hem de şehrin farklı noktalarına kurulan büfelerimizde engelli vatandaşlarımızın da istihdamı ile ürünlerin sunumu ve satışını gerçekleştiriyoruz. Şehrimizin farklı noktalarına yeni açtığımız dört büfe ile büfe sayılarımızı artırdık, ihtiyaca göre yeni büfeler açmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. 


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.