Hava Durumu

Eğitime kar engeli

Çiftlik, Ulukışla ve Altunhisar İlçesi ile Çamardı'da kar engeli nedeniyle eğitime bazı bölgelerde ara verildi. Niğde Merkez, Çiftlik, Ulukışla, Altunhisar İlçe merkezlerinde eğitim 4 Mart Cuma günü devam edecek. Çamardı'da ise ilçe genelinde okullar tatil edildi.

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2022 23:48
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2022 09:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Eğitime kar engeli

Çiftlik Kaymakamlığı yaptığı basın duyurusunda okullara bir gün süre ile ara verildiğini duyurdu. 

4 Mart Cuma günü yoğun kar yağışı nedeniyle Çiftlik İlçe Merkezi hariç kasaba ve köylerde eğitime bir gün ara verildi. 

Çiftlik Kaymakamlığı duyurusunda şu ifadelere yer verdi:

"İlçemizde yaşanan yoğun kar yağışının ulaşımda aksamalara neden olmasından dolayı 04.03.2022 Cuma günü ilçemize bağlı köy ve kasabalarda bulunan ilk ve ortaokullarda eğitim öğretime  1 (bir) gün süre ile ara verilmiştir.

(Çiftlik İlçe Merkezinde bulunan anaokulu,ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitim öğretim devam edecektir.)" 

Altunhisar Kaymakamlığı tarafından yapılan duyuruda ise; Keçikalesi ile Karakapı Beldeleri ve Uluören Köyünde eğitime bir gün ara verildiği belirtildi. Hamile ve engelli kamu personelleri de idari izinli sayılacak. 

Ulukışla Kaymakamlığı tarafından yapılan duyuruda; yoğun kar yağışının etkisi ile eğitime bir gün ara verildiği açıklandı. Çamardı, Çiftlik ve Altunhisar İlçelerinde olduğu gibi Ulukışla İlçesinde de hamile ve engelli kamu personelleri 4 Mart günü idari izinli sayılacak. 

Çamardı İlçesinde ise ilçe genelinde eğitime bir süre ile ara verildiği duyuruldu. Yine kamu personeli olarak görev yapan hamile ve engelli kişiler idari izinli sayılacak. 

İlçe merkezlerinde olduğu gibi Niğde il merkezinde de eğitime devam edilecek. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.