Hava Durumu

EDS bir haftada 2 bin ceza kesti !.

Elektronik Denetleme Sistemi EDS 18 Ocak 2023 itibariyle faaliyete girdi. Bir haftada yaklaşık 2 bin sürücüye ceza kesildi.

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2023 14:51
Haber Güncellenme Tarihi: 02.02.2023 15:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
EDS bir haftada 2 bin ceza kesti !.

Niğde Belediyesi ile Niğde İl Emniyet Müdürlüğü protokol imzaladı. Buna göre 18 Ocak 2023 tarihinde Elektronik Denetleme Sistemi EDS devreye girdi.

EDS Niğde'de 3 ayrı noktada faaliyet gösteriyor 

İlimizde EDS Bor Yolu, D-805 Niğde-Kayseri Yolu ve Eski Kayseri Caddesi olmak üzere 17.177 metreyi kapsayan 3 lokasyon 16 Koridordan oluşuyor. 

Bor Yolu üzerindeki lokasyon Medaş Kavşağından başlayıp Koyunlu Kavşağında son buluyor. EDS Bor istikametinden Merkez istikametine ise Koyunlu Kavşağından başlayıp Medaş Kavşağında sonlanıyor. 

D-805 Karayolundaki lokasyon Emniyet Müdürlüğü Kavşağından başlayıp Gümüşler Kavşağında son buluyor. Dönüş istikametinde de yine aynı kavşaklar arasında EDS bulunmakta. 

Eski Kayseri Caddesi üzerindeki lokasyon ise Ditaş Kavşağından başlayıp Gümüşler Kavşağında son bulacak. Kayseri istikametinden Merkez istikametine ise Gümüşler Kavşağından başlayıp Ditaş Kavşağında son bulacak.

İl Trafik Komisyonun kararı ile EDS’nin bulunduğu 3 lokasyonda da hız limitleri otomobil, minibüs, kamyonet ve panevan cinsi araçlar için 70 km/s, otobüs ve motosikletler için 65 km/s, kamyon ve çekiciler için 60 km/s, elektrikli motosikletler ve tehlikeli madde taşıyan araçlar için ise 40 km/s olarak belirlendi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.