Hava Durumu

Ebru Tuncer şampiyon oldu

Müjdeli haber Niğde Belediye Spor’un milli sporcularından Ebru Tuncer’den geldi.

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2023 11:06
Haber Güncellenme Tarihi: 09.03.2023 11:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Ebru Tuncer şampiyon oldu

NİĞDE BELEDİYE SPOR BAŞARIYA DOYMUYOR 
Niğde Belediye Spor kurulduğu günden bu zamana kadar sporun birçok alanında çeşitli başarılara imza atmaya doymuyor, bir müjdeli haber de Niğde Belediye Spor’un milli sporcularından Ebru Tuncer’den geldi, başarılı sporcu 04- 06 Mart 2023 tarihleri arasında Erzurum’da gerçekleştirilen Türkiye Kayak (Biathlon) Şampiyonasında 1. olarak 2022-2023 sezonunu şampiyon olarak tamamladı.
Şampiyon Dolu Dizgin 
Konuyla ilgili olarak Niğde Belediye Spor yetkililerinden yapılan açıklamada; “Niğde Belediye sporcularımızdan milli sporcumuz Ebru Tuncer 04- 06 Mart 2023 tarihleri arasında Erzurum’da yapılan Kayak (Biathlon) Türkiye Şampiyonasında 1. olarak 2022-2023 sezonunu da şampiyon olarak tamamlamıştır.” İfadeleri kullanıldı. 
Ebru Tuncer’in antrenörü Mustafa İlçin, yıl boyunca yoğun bir sezon geçirdiklerini, sporcumuzun yurt dışında da birçok yarışmada ilimizi ve ülkemizi temsil ettiğini, sezon finalini de yine zirvede tamamladığını söylerken bu süreçte desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı sayın Emrah Özdemir’e teşekkür ettiklerini ifade etti.
Desteğimiz devam edecek 
Sporun her alanında desteklerini sürdüreceklerini söyleyen Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “Madalya alan sporcumuzu ve antrenörlerini tebrik ederek, "Organizasyonda kürsüye çıkma başarısı gösteren sporcumuzu ve teknik kadroyu yürekten kutluyor başarılarının devamını diliyorum." ifadelerini kullandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.