Hava Durumu

Dünya Temizlik Günü farklı etkinliklerle kutlanacak !..

Belediye Başkanı Özdemir, vatandaşlarla birlikte çevre temizliği yapacak.

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2022 15:18
Haber Güncellenme Tarihi: 14.09.2022 15:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Dünya Temizlik Günü farklı etkinliklerle kutlanacak !..

Niğde Belediyesi, Dünya Temizlik Gününü, 17 Eylül Cumartesi günü şölen havasında kutlayacak. Belediye Başkanı Emrah Özdemir’in esnaf ve vatandaşlarla birlikte çevre temizliği ve farkındalık yürüyüşü yapacağı etkinlikte konferans verilecek. 
Temiz ve sağlıklı bir çevre yaratmak için farkındalık oluşturmak amacıyla, dünyanın dört bir yanında gerçekleştirilecek olan Dünya Temizlik Günü etkinliği, Niğde’de de renkli görüntülere sahne olacak. 


Belediye Başkanı Özdemir çevre temizliği yapacak 
Niğde Belediyesi’nin öncülüğünde gerçekleştirilecek olan Dünya Temizlik Günü etkinliklerinin startı saat 09.00’da Yeni Çarşı’da farkındalık yürüyüşü ile başlayacak. Belediye Başkanı Emrah Özdemir, esnaf ve vatandaşlarla birlikte hem yürüyüş hem de çevre temizliği yapacak. 


Temiz ve sağlıklı bir çevre 
Dünya Çevre Günü etkinlikleri saat 10.00’da Kent Ormanı’nda devam edecek. Belediye Başkanı Emrah Özdemir, “temiz ve sağlıklı bir çevrenin” önemine dikkat çekmek amacıyla, vatandaşlarla birlikte burada da çevre temizliği yapacak.


Kent Ormanı’nda konferans ve İkramlar
Kent Ormanı’ndaki etkinliklerde, temiz çevre temasıyla konferans verilecek. Niğde Belediyesi görevlilerince vatandaşlara çeşitli ikramlarda da bulunulacak. 


Niğde’de temizlik seferberliği 
Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, 17 Eylül Cumartesi günü Yeni Çarşı’da başlayacak olan Dünya Temizlik Günü etkinliklerine tüm vatandaşları davet etti. 
Dünya Temizlik Günü nedeniyle Niğde’de de temizlik seferberliği başlattıklarını anlatan Başkan Özdemir, “Niğde Belediyesi olarak tüm birimlerimizle ilimizin daha güzel, daha yaşanabilir ve daha temiz bir kent olması için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyoruz. Dünya Temizlik Günü’nden başlayacak o gün ve ondan sonraki tüm günler, tüm vatandaşlarımızı bu konuda daha duyarlı olmaya davet ediyoruz, temiz ve sağlıklı bir çevre için çevre temizliğine mümkün olduğunca özen göstermelerini istiyoruz” diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.