Hava Durumu

Dilenci istismarı son bulacak

Ramazan ayının yaklaşması ile vatandaşlarımızın dini duygularına yönelik olarak istismarda bulunan dilencilere yönelik olarak ilimiz genelinde Zabıta ve Emniyet Müdürlüğü Ekipleri tarafından operasyonlara başlandı. Ramazan boyunca sürecek operasyonlarda kent merkezinde dilencilere yönelik kapsamlı müdahaleler sürecek.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2022 16:38
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2022 16:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Dilenci istismarı son bulacak

DİLENCİLERE RAMAZAN AYI BOYUNCA OPERASYON

Halihazırda şehrin çeşitli noktalarında gerçekleştirilen operasyonda yakalanan dilenciler Zabıta Müdürlüğü’ne götürülerek, haklarında kabahatler kanununa göre işlem yapıldı.


Yetkililerimiz tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada, halkın huzurunu kaçıran dilencilere yönelik bu operasyonların ramazan ayı boyunca devam edeceği bildirildi.


Konuyla ilgili bir açıklama yapan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir;


“Gerçek ihtiyaç sahiplerini devletimiz tüm kurumları ile gözetiyor. Bizim konuyla ilgili Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz var ve ihtiyaç sahiplerine yönelik buradan yardımlarımız yapıyoruz. Halkımızın dini duygularının sömürülmesine hiçbir zaman izin vermeyeceğiz. Ramazan ayı boyunca emniyet ekiplerimizle birlikte zabıta ekiplerimiz operasyonlarını sürdürecek.” dedi. 


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.